MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115426 Je skutečně zvláštní, že ani Babišův blesk Idnes a Lidovky neinformují......

2017-09-19 07:33

.....co zrovna Babiš dělá, jak "kráčí za voliči" či dokonce "vstříc voličům". Je to podivné. Od té doby, co police obdržela za Sněmvny dokumenty potrvzující rozhodnutí Sněmovny o tom, že jsou Babiš i Faltýnek vydáni k trestnímu stíhání není o nich vidu ani slechu, samozřejmě až na zásadní milník, kdy si byl Babiš říci na Hradě o makroamnestii. 


Nepřihlášený uživatel

#115427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-19 07:37

#115405: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Co je jednoznačné, že sice Rusko ropu vlastní, leč efektivita těžby při 50 $ za barel je velmi diskutabilní. Tedy ropu má, ale kupovat jí z Ruska už dnes nikdo moc nechce. 

Zatím prodej "jakž takž" funguje díky produktovodům, ale ukazuje se, že doprava už přestává hrát vlastně v ceně ropy a plynu zásadní cenu. 

Druhou věcí je vlastní spotřeba, která bude už jen a jen klesat. Dokonce i Čína již má termín na zrušení spalovacích motorů.

Z čeho potom Rusové budou platit své účty? 

Budou si prostě na sibiři topit, to je tak vše, ale za ropu si už nekoupí nic. 

Ale Miloš Zeman to všechno dávno věděl, věděl, že rusáci nebudou schopni splácet své zahraniční dluhy a tak ten co měli u nás v objemu 100 mld. jim prostě "odpustil" asi měsíc před volbami v roce 2002. Je to prostě "prognostik" 


Nepřihlášený uživatel

#115428 Kalousek je politický genius. Dnes se již nepřiznávají k svým trestným činům jen Babiš a Faltýnek...

2017-09-19 07:45

.....dnes se již přiznávají k trestné činnosti i úředníci Andreje Babiše a co je na věci nejlepší, ještě v tom máchají své kolegy např. dnešní náměstkyni Schillerovou. Je úžasné to sledovat. Je ale otázka, jestli Lenka Bradáčová něco dělá, nebo schůzuje v karuselu Agrofert?

Daňoví úředníci neustáli tlak politiků, když začali plošně prověřovat korunové dluhopisy, říká bývalá Babišova náměstkyně Hornochová

 
 
  • Finanční správa rozjela kontroly korunových dluhopisů. V 25 případech už dokonce podala trestní oznámení. Přitom ještě před půl rokem tvrdila, že plošné kontroly nebudou.
  • Tento obrat je špatně, finanční správa neumí čelit politickému tlaku, říká v rozhovoru pro HN Simona Hornochová, ještě před dvěma lety náměstkyně ministra financí zodpovědná za daně

O jakém tlaku to Hornochová mluví? To se hlásí ke spolupachatelství? Kontroly korunových dluhopisů nakupovaných osobami spojenými byly naplánovány již v prosinci roku 2012, neboť bylo naprosto zřejmé, že se jedná o masivní zlodějinu. 

To, že to Janeček nerealizoval a připravil tím každý rok stát o miliardy korun, pokud zlodějina byla u všech dluhopisů bylo by to 5 mld. ročně., je dnes opravdu jeho zásadní problém 

Paní Hornochová se tedy hlásí ke spolupachatelství s Janečkem, tak to má šmrnc. 

Teď mi to došlo, ona se nehlásí ke spolupachatelství, ona se rovnou brání útokem :-), prostě osoby spojené neexistují, zákon je nedefinuje a ani nedefinuje, jak takové osoby mohou obchodovat, aby neošidili stát na daních :-).

Je to skvělé, Babiš, Faltýnek i Zeman se nezadržitelně řítí tobogánem vlastních exkrementů do karusele a rychlost jejich pádu se zrychluje s každým dnem, hodinou i minutou. 

Bude ale obtížné se v politice zbavit další oposmluvní bandy, kterou Zeman s Babišem zase vygenerovali. 

Česko tiše zřídilo úřad pro styk s Čínou. Stát o něm oficiálně říká jen minimum

V době, kdy Brusel zvažuje přísnější regulaci čínských investic směřujících do EU a volá po větší transparentnosti, se Česko vydává poněkud jiným směrem. Do práce se v tichosti pustilo nově založené Čínsko-české centrum pro spolupráci, které má přinejmenším ministerské krytí.

 

 

Vlastenec

#115429 Sláva panu prezidentovi!

2017-09-19 08:34

Pana prezidenta a jeho boj za svobodu ocenil Izrael! Je to jasná ukázka toho, že náš prezident je skutečně muž na svém místě!

Za to oblíbenec havlistů, sluníčkářů a levicových pseudoliberálů a pseudohumanistické kliky, Kiska je vyšetřován na Slovensku za finanční machinace!! 


Nepřihlášený uživatel

#115430 Re: Sláva panu prezidentovi!

2017-09-19 08:44

#115429: Vlastenec - Sláva panu prezidentovi! 

 Hned se vyjasnilo proč Zeman spolukradl 14 mld. hotovost z MUS, těsně před skončením mandátu kamsi do bývalého rusákova nezmámo komu "daroval" více jak 100 mld. dluh rusáků v ČR a proč o tom všem lhal v době volební kampaně 2013. 

Pokud kdokoliv udělí jakékoliv ocenění Zemanovi, je naprosto zřejmé, že si taková organizace musí být vědoma, že degraduje všechny, kterým předtím vyznamenání udělila a především sebe jako organizaci. 

To je jediný výsledek "ocenění" Zemana. 

Při lhaní Miloše Zemana o panu Peroutkovi a nejen o něm, také asistoala jakási "židovská organizace". 

Tvá projekce vlastenectví do ruského trotla Miloše Zemana z tebe přece ještě nemusí dělat idiota, abys to neviděl. 


Nepřihlášený uživatel

#115431 Re: Re:

2017-09-19 09:23

#115374: - Re:  

 Viki Kožený je proti Burešovi hodně malá rybička. Bureš je panečku kabrňák.. Čoboláci by mu nikdy nedovolili, aby jim skákal po hlavách a dělal z nich idioty. Janošíci by mu to nandali... To by byla bitka.. Hej.. Proto chlapec filuta jedna, nelenil a ve zmatku při rozdělování CSFR rychle vklouzl do stověžaté matičky české.. Později opět nelenil a rychle spíchl  politickou stranu, díky které se dostal k záležitostem nevídaným.. Největším paradoxem je, že se z tohoto zlodějíčka vykutáleného stal ministr financí.. A Čecháčci jen žasnou.. Kdo ho volil, ať si sám dá facoura před zrcadlem...


Nepřihlášený uživatel

#115432 Re: Re: Re:

2017-09-19 09:28

#115431: - Re: Re:  

 Taky si myslím, že se velmi během dvou týdnů pobavíme, tedy my co jsem vždy tvrdili, že je Babiš opravdu velmi podivná figura s roztočeným karuselem kolem Imoby - tedy ženšenu :-). 

Snad už opravdu padá volným pádem do karusele a jeho vlastní zlodějiny se kolem něj nezadržitelně míhají na světlo. 

Doufejme, že se věci konečně velmi vyjasní a že se rozjasní především členům ANO StB, ti budou muset řešit svojí podporu Andreji Babišovi a jeho partičce z karuselu Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#115433 Tohle Zemana sice nepoloží, ale přispěje to velmi k milníků definitivní cesty do karusele....

2017-09-19 09:40

Blamáž s firmou doporučenou z Hradu. V Kyrgyzstánu volají po padání hlav ve vládě

Obvinění z blamáže i volání po padání hlav ve vládě zní v Kyrgyzstánu v souvislosti s aférou okolo české firmy Liglass Trading, za kterou se přimlouval kancléř Vratislav Mynář i prezident Miloš Zeman.

.....tedy jak jsem nedávno psal milník "náhlé zhoršení zdravotního stavu po náročném podzimním programu"  je na dosah :-). 

milník 0 - žádost Babiše na Hradě o makroamnestii

milník 1 - udělení makroamenstie (milník 1 a 2 se mohou prohodit)

milník 2 - "zhoršení zdravotního stavu po náročném podzimním programu"

milník 3 - ústavní žaloba z důvodu makroamnestie nebo abdikace

Dnes už to vypadá velmi nadějně, že Zeman nejen nebude v dalším období kandidovat, ale ani nedokončí toto období. Pokud by se o to pokusil, je velmi pravděpodobné, že se nevyhne ústavní "žalobě" pro velezradu. Ale samozřejmě neříkejme hop, dokud jsem nepřeskočili, Miloš Zeman jasně prokázal, že je schopen libovolného zločinu, aby se k moci dostal a udržel se u ní.  

Je jisto jísté, že se pokusí milníkům vyhnout a to za jakoukoliv cenu, tedy ještě nás velmi překvapí ultra odpornými prasárnami o tom není ani těch nejmenších pochybností. Jednou z nich bude minimálně pokus o další vládu "Zemanovců" a nepochybuji, že již dnes připravují rusáci velké demonstrace extrémistů na podporu Zemana a to jak na říjen tak i na listopad. 

Na druhou stranu toto dává velkou naději - https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2501277007

 


Nepřihlášený uživatel

#115434

2017-09-19 10:16

     Když odhlédnu od hlasitě křičených kamuflážních hesel,  neviděl jsem od soudruha inženýra,  experta  na hospodaření socialistů a nacistů,  jediný užitečný praktický nápad.  prospěšný pro veřejné použití. 

    Zato  hodně podivných lumpáren,  snadno a rychle vyrobených,  zato pracně a dlouho řešených. S výsledkem,  že šlo o úmysl,  motivovaný snahou  poškodit. Suma sumárum,  jde  mu jen o jeho osobu.

     Kdo si nechá líbit sprosté urážení, dává tím agresorovi signál, aby přitvrdil. Sbohem a šáteček.


Nepřihlášený uživatel

#115435 Možná právě toto řešil Miloš Zeman s rusákem včera v OSN......

2017-09-19 10:21

Ve vládě musí padat hlavy, zní v Kyrgyzstánu po skandálu s českým Liglassem

 
 
Obvinění z blamáže i volání po padání hlav ve vládě zní v Kyrgyzstánu v souvislosti s aférou okolo české firmy Liglass Trading. Ta měla podle dohody s kyrgyzskou vládou vystavět kaskádu vodních elektráren, ale nedodržela podmínky dohody.
 
Bylo by hezké, kdyby to byla idiocie Miloše Zemana a jeho partičky blbů, ale spíše je to tak, že je to řízené rusáky.  Tedy je to jen vytvoření nestability v Kyrgyzstánu nic víc a nic míň. Nic složitého na tom opravdu není. "Majitelé" Liglas jsou v ČR ve velmi komplikovaných situcích, dluží všude kam se podívají a tedy vhodným objektem, který na celou věc dal použít. 
 
Proto to Zemana opravdu nepoloží, věděl jak se to hraje a věděl, že je to celé podvod, ale bylo by skvělé, kdyby to tak nebylo a byla to opravdu jeho idiocie, ale naděje jsou asi marné, je to jeden z jeho dalších zločinů společně s rusáky.  
Také se obávám, že to dokládá, jak odporně dlouhé zlodějské prsty Zemana v ČR má a jaký odporný zločinecký vliv v této věci uplatňoval. 
Nešťastníci z liglas byli a jsou chyceni pěkně tvrdě pod krkem, řekl bych. 
Multikulturní obohacení

#115436

2017-09-19 10:59

Svázaná Němka, znásilněná Finka. V Římě přibývá útoků na turistky


Nepřihlášený uživatel

#115437 Re:

2017-09-19 11:43

#115436: Multikulturní obohacení -  

 

Čím se vlastně liší Miloš Zeman od sexuálních násilníků? Gigantickým dosahem jeho znásilňování.....

 

 

.....reality?  V čem je fyzické znásilnění horší, než odporné a soustavné znásilňování pravdy Milošem Zemanem? Co má větší a destruktivnější vliv na celou společnost při veškerém respektu k oběti znásilnění fyzickému a samozřejmě při veškerém respektu k lidem, kteří se dnes bez pochyby cítí jako znásilnění Milošem Zemana a to skutečně mnozí tak, že odmítají vyslovit jeho jméno a nesledují veřejný prostor, aby se mu vyhnuli, podobně jako se toto stalo mnohým Němcům s Hitlerem či v Rusku se Stalinem?

Jsou tedy důsledky psychického teroru - zásilňování reality Zemanem na občany, kteří si to uvědomují podobné, jako důsledky fyzického znásilnění?

Používá Miloš Zeman znásilňování reality a ovlivání čtenářů Blesku, ruské propagandy např. v Parlamentních listech a čínské televizi jako zbraň, kterou si u obětí vytváří závislost na něm? 

Budeš si muset na tyto otázky odpovědět a čím poctivěji si na ně odpovíš, tím lépe, nepochybuji o tom, že jsou ve tvém okolí lidé, kteří odmítají vyslovit Zemanovo jméno a odmítají se bavit o veřejném prostoru a o tom, co v něm Miloš Zeman doslova páchá.  

Nelze očekávat a nelze zajistit, že všichni příchozí budou ctít zákony, nelze to zajisti ani u většinové populace, proto jsou soudy, policie i bezpečnostní služby státu.

 Miloš Zeman ale může ctít zákony, nic mu v tom nebrání a nikdy po roce 1989  mu v tom nic nebránilo a přesto to nedělá, viz. jeho porušování volebního zákona, což je do velké míry znásilnění všech jeho voličů, nebo minimálně těch, o kterých i NSS mluví jako o těch, na které jeho lhaní mělo vliv.  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Pokud je toto reálný odhad, je to 33 za den, tedy na každou hodinu v kterém koliv čase připadá 1,37 takových činů. Páchají to snad komunisté ze Sýrie, Libie, Kuby, Vietnamu, Polska, Ruska, Maďarska, Bulharska, Rumunska, a všech kdysi komunistických ruských republik, co jich sem ruští komunistité během totality navozili? Na kolik z nich to připadá? 90 %, 60 %  nebo snad jako na průměr většinové společnosti? Jsou tu přece hosté, proč to ta komunistická pakáž dělá? Na zločineckých Rusů, kteří v ČR jako podnikají připadá ono hodinové penzum denně?

Měl bys najít odpověď, jinak je tvůj náhled na tuto problematiku značně zkreslený


Nepřihlášený uživatel

#115438 Re: Re:

2017-09-19 11:45

#115437: - Re:  

 

Čím se vlastně liší Miloš Zeman od sexuálních násilníků? Tím že imigrantský sexuální násilník není, ty vlastizrádnej úchylnej zmrde!


Nepřihlášený uživatel

#115439 Re: Re: Re:

2017-09-19 11:52

#115438: - Re: Re:  

 I to bych řekl, přitom co sám prozrazuje o svém dětství je velká otázka, obzvláště v kombinaci s jeho přítelem sexuálním extrémistou Forejtem, což je jistě jen spekulace. 

Věcí vážnou je jeho znásilňování reality a jaké důsledky to má na ty občany, kteří najednou toto rozpoznají a jaké důsledky to má následně na jejich psychiku, když skutečně existuje skupina lidí, která v rámci vlastní duševní hygieny odmítají vyslovit Zemanovo jméno, odmítají se na něj dívat a odmítají poslouchat co říká. 

Důsledky Zemanova působení ve veřejném prostoru jsou fatální a bohužel se velmi podobají důsledkům sexuálních násilníků, řekl bych.  Je to z mého pohledu na pečlivou sociologickou studii. 


Nepřihlášený uživatel

#115440 Re: Re: Re: Plány "za dvacet let" to je jak v rusákově, Snad už ANO StB půjde do karusele.....

2017-09-19 11:55

#115420: - Re: Re: Plány "za dvacet let" to je jak v rusákově, Snad už ANO StB půjde do karusele..... 

 Na tento příspěvek jsi čekal, aby se potvrdilo, jaké debility sem pořád tapetuješ.

Mossad

#115441 Re: Re:

2017-09-19 11:57

#115430: - Re: Sláva panu prezidentovi! 

 My tě dostaneme, ty antisemitská banderovská nacistická svině!

Evropan

#115442 Re: Pan premiér Orbán má ohledně Sorose pravdu.

2017-09-19 12:02

#115414: - Pan premiér Orbán má ohledně Sorose pravdu. 

Hlavně, že panu premiérovi Orbánovi nevadí, že za Sorosovi peníze vystudoval. Ten musí mít hroší kůži :))) 


Nepřihlášený uživatel

#115443 Re: Re: Re:

2017-09-19 12:04

#115441: Mossad - Re: Re: 

 Nekličkuj přes diskusi o debilitě Miloše Zemana a jeho spolupachatelů a utíkej na státní zastupitelství se všemi tvými příspěvky. 

Mimochodem neexistuje žádný můj příspěvek, který by i jen naznačil náklonnost k libovolnému extrémismu, což se o těch tvých říci opravdu nedá. 

Mossad

#115441 Re: Re:

2017-09-19 12:57

#115430: - Re: Sláva panu prezidentovi! 

 My tě dostaneme, ty antisemitská banderovská nacistická svině!

Evropan

#115444 Re:

2017-09-19 12:15

#115436: Monokulturní ochuzení -  

A co případ znásilnění v Olomouci? Možná to také byli imigranti? Myslím, že pokud máš přesný odhad jako vždy, měl bys policii informovat, protože naši "pomáhat a chránit" jsou podle všeho jako vždy spíše na stropě než na stopě ...

Evropan

#115445 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-19 12:18

#115411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

ad : Kdo si myslíš, že věří těm vaším kavárenským banderovským blábolům?  Akorát zmrdi jako je Kraďousek, nebo ty. A podívej se, co sem dáváš ty za odkazy na obskurní servery zloděje Bakaly., ty vylízaná eurobolševická rusofobní píčo. 

Tak sis hezky pozemanovsku zanadával, tož si nezapomeň vzít prášky na uklidnění, ať to s tebou někde nesekne.


Nepřihlášený uživatel

#115446

2017-09-19 12:27

Soud dnes zamítl odvolání somálské dívky, která se žalobou domáhala po střední zdravotnické škole omluvy a 60 000 korun za údajný zákaz nošení muslimského šátku – hidžábu.

Zkurvení Sorosovi vlastizrádní islámističtí dobroserové dostali opět na prdel. :-)))

Mossad

#115447 Re:

2017-09-19 12:31

#115425: - 

My ti tu tvojí antisemitskou banderovskou nacistickou tlamu zavřeme!!!


Nepřihlášený uživatel

#115448 Re:

2017-09-19 12:34

#115436: Multikulturní obohacení -  

 

Itálie má 60 milionů obyvatel. Kolik je tam přistěhovalců bez občanství? 2-3 miliony max? Přesto tito páchají 40% všech sexuálních útoků? To znamená, že kdyby to bylo 50/50, tak mají v Itálii ročně ne přes dva tisíce, ale třeba 30 tisíc znásilnění? To je mi ale krásná multikulturní představa!

 

Nepřihlášený uživatel

#115449 Liglass byla bez nejmenších pochyb řízená věc rusáky...

2017-09-19 12:49

.....Zeman se na této věci aktivně podílel, poškodil tím neuvěřitelně ČR poškodil tím přímo děsivě Kyrgyzstán. 

Miloš Zemam je bez nejmenších pochybností velezrádce jednající ve prospěch Ruska. 


Nepřihlášený uživatel

#115450 Re: Re:

2017-09-19 12:50

#115447: Mossadf - Re: 

 Mosad se zločinností ruského trotla Miloše Zemana má společného jen to, že jeho zločinnost musí monitorovat, to je tak vše. 

Mossad

#115447 Re:

2017-09-19 13:31

#115425: - 

My ti tu tvojí antisemitskou banderovskou nacistickou tlamu zavřeme!!!