MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 17:55

#116264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Koalice proti IS je složená ze 70 zemí a důvod této koalice je naprosto transparentní, Russko vetovalo 7 již přijatých rezolucí RB OSN o Sýrii, tedy USA nezbylo nic jiného, než zformovat obrovské množství států do koalice pro vyřešení této zločinnosti v Sýrii. Nežiješ doufám v představě, že russáci s kouřícím parníkem něco skutečně v Sýrii řeší? Takový idiot snad opravdu nejsi, je to tak? 

Ty snad jednání Russáků v odmítání rezolucí RB OSN, navíc ostatními všemi schválenými chápeš? Co je na tom pochopitelného, jak russáci svá veta argumentují? 

Navíc nečteš pozorně mé texty, psal jsem, že tolerance má své meze. Pokud diktátor vraždí obyvatele, mají demokracie obrovskou snahu to řešit a to z prostého důvodu, stejně to jednou občané dané země vyřeší, ale po světě stejně budou následně běhat lidé manipulovatelní - viz. postkomunistické země a lži na které někteří občané skáčí russkému trotlovi Milošovi Zemanovi. 

Např. Jan Žižka z Trocnova a jeho středověké IS napojené na husity a adamity, které následně kompletně vyvraždil je příklad stavu devastace po proběhlé válce. Totalita není nic jiného než válka úzké skupiny lidí proti obyvatelům totalit. Dnes jsme ve východní Evropě stále ještě i 27 let po skončení ve stavu poválečném. To je realita, lidé jsou zde válkou postiženi, je to vidět na tom, že Zemanovi věří jeho lhaní, je to jeden z důkazů devastace společnosti komunismem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116272 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 19:16:31

#116265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No vysvětlit to lze jednoduše tím, že OSN byla postavena na spolku pro zahraniční vztahy a ten zase měl výhradně sloužit korporátnickým šmejdům pro jejich mezinárodní pletichy. Tedy rada bezpečnosti je z velké části sestavena z proamerických hulibrků, podle toho vypadají také rozhodnutí této rady. Ačkoli bylo nakonec nutné vzít po válce do OSN i SSSR, přesto byla OSN velice výživně využívána na poli propagandy proti němu a pokračuje to i v dnešní době ve vztahu k RF. Naštěstí pro ni, nelze bez ní nic v OSN rozhodnout, jinak by snad byla vymazána dávno z mapy. Co se týče údajných lží Miloše Zemana, chtěl bych ti připomenout, že navzdory vašim přiblblým štvanicím s k Hitlerovi servilním Peroutkou, byl to právě Miloš Zeman, kdo byl v samotném New Yorku vyznamenán titulem "Bojovník za pravdu", žádný eurohujer, havloid a dokonce ani samotný Vašek Flaška ne. Bedlivě si také všimni toho, že ono vyznamenání nedostal pan Zeman od žádných komunistů.  Vyčítat Janovi Žiškovi totalitní chování v hlubokém středověku? To si jako děláš srandu, či jsi vážně až tak blbý?  Tedy ve tvém příspěvku není z reality nejenže ani čárka, ale ani tečka. Koalice proti IS toho mnoho v Sýrii neřeší, naopak se snaží vše možně vyvolat nový konflikt se syrskou armádou.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#116310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-29 10:05:40

#116265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Prosím?  Jan Žižka byl husita. Křesťan,  ty agente IS.