MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117155 Re: Volby jsou naprosto skvělé......

2017-10-15 07:06

#117151: - Volby jsou naprosto skvělé...... 

 Klidně to napiš německy, ty nablblý vlastizrádče!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117157 Re: Re: Volby jsou naprosto skvělé......

2017-10-15 07:27:41

#117155: - Re: Volby jsou naprosto skvělé...... 

 Vlastizrada? 

Miloš Zeman se dnes již vůbec netají, že polupracuje s tajnými službami Russka a Číny. To je vlastizrada či v případě pozice prezident velezrada. 

Mé příspěvky, kritizující Zemanovo jednání, politické sekty či jednání některých lidí ve veřejném prostoru, kdy vždy uvádím, proč jejich jednání kritizuji vlastizradou opravdu být nemohou a nejsou. 

To, že ty si to myslíš, klidně může souviset s tím, že např. o Pitomiovi Okramurovi myslíš, že je demokratem. Jeho voliči tím vlastně dosvědčují, že nerozumí demokracii, nejsou kritičtí k tomu, co jim předkládá, přitom právě nápady Pitomia jsou skutečně pitomé a je to bohužel kombinace naonacismu s komunismem. 

Např. je dobré říci, že Hitler vlády za pomocí referend, což je informace, která se již jaksi vytratila z všeobecného povědomí. Je totiž velmi snadné pořádat referenda v situaci, kdy já rozhoduji o formulaci otázek a mám řádně zmanipulovanou masu. Pokud dokonce mohu rozhodovat o tom, při kolika lidech bude referendum platné a mám dokonce v rukou represivní sílu, tak je to snadné. 

Pitomio je bohužel opravdu člověk, který minimálně nevědomě podporuje tu část ruské politiky, která je vrcholně agresivní. V tom má jeho bratr bohužel naprostou pravdu.