MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117163

2017-10-15 09:13

Pavel Telička novinářům (a nám všem jejich prostřednictvím) na tiskové konferenci sdělil všechny své „ušlechtilé důvody“ rozchodu s Andrejem Babišem a jeho hnutím ANO. Vadí prý mu vztah Babiše k prezidentovi Miloši Zemanovi, rozcházejí se v názoru na Euro a jeho názor na Babiše ovlivnila zásadně i kauza Čapí hnízdo. Mandát v Europarlamentu za ANO si ovšem ponechá, neboť bude v Europarlamentu i nadále naplňovat program za který byl zvolen. Tedy program hnutí ANO (sic)!Budiž. Otázkou ale je, zda můžeme panu europoslanci Teličkovi tyto důvody po všech jeho politických a profesních eskapádách věřit. Nejdříve totiž věrně sloužil knížeti Schwarzenbergovi a jeho Bilderbergu. V jeho žoldu vyjednal České republice, coby hlavní vyjednávač ČR pro vstup do EU, tak nevýhodné vstupní podmínky do Evropské unie, že se z nich naše republika bude vzpamatovávat ještě desítky let.Poté několik let „zobal“ z otevřené dlaně velkopodnikatele Bakaly a pomáhal mu s „konsolidací“ OKD. Ta „hodila“ Bakalovi celkem okolo 60 mld. Kč a nepochybuji o tom, že se panu Teličkovi dostalo spravedlivého dílu.No a když přestala Bakalova hvězda svítit, našel si Telička nového sponzora, Andreje Babiše, který se nejspíš zhlédl v jeho světáckosti a bruselském renomé a vyslal jej coby svého europoslance do Bruselu. Moc mi to tedy hlava, s ohledem na Teličkovu schwarzenbergovskou a bakalovskou minulost nebere.Páteční gesto rozchodu s Babišem a jeho ANO, jen pár dní před parlamentními volbami, je proto, podle mého, nejspíš vypočítáno pouze na efekt. „ANO opouští jeho exponent v Europarlamentu, dejte si voliči ANO pozor! A pokud možno, hoďte to TOPce. Nevím tedy, jestli to TOP 09 v blížících se volbách pomůže, spíš ne, ale domnívám se, že pan Telička určitě opět nepřijde při tomhle dalším politickém přemetu finančně zkrátka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117165 Re: Putlerovy listy, to je opravdu maso.....

2017-10-15 09:24:43

#117163: -  

 .....Babiš je StBák, to je realita. Spuštění eura v roce 2001 předcházela více jak dvě desetiletí používá ECU, už v roce 1999 byl zafixovány kurzy národních měn k novému euru. 

Nedívím se, že se alespoň trochu myslící bývalý člen ANO StB Telička rozešel s StBákem Burešem, není na tom opravdu vůbec nic divného.

Bureš zatáhl svojí rodinu do kriminální jednání, celá jeho rodina a mnoho jeho spolupracovníků jsou aktuálně trestně stíhání, ke kriminálnímu jednání se přiznal ve Sněmovně do steno záznamů. Každý, kdo se kdy setkal s Burešem či Babišem musí dnes zvažovat, zdali se nepodílí na jeho trestné činnosti už jen tím, že je členem ANO StB.