MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#117835 Právě jsem se vrátil z Hradu a ruský trotl všechny mé návrhy soudruzi přijal.....

2017-10-24 16:51

Ochcáček:

Prezident republiky Miloš Zeman přijal v úterý dne 24. října 2017 na Pražském hradě na jeho žádost předsedu KSČM Vojtěcha Filipa.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#117838 Re: Právě jsem se vrátil z Hradu a ruský trotl všechny mé návrhy soudruzi přijal.....

2017-10-24 17:31:24

#117835: - Právě jsem se vrátil z Hradu a ruský trotl všechny mé návrhy soudruzi přijal..... 

Schůzka začala kolem 16:30 a trvala asi hodinu. I přes původní slib tiskového oddělení KSČM automobil s Filipem kolem čekajících novinářů jen projel a šéf komunistů setkání s prezidentem nekomentoval.

....tedy asi ruský trotl návrhy komouše Filipa nepřijal, ale cosi co mu moc nevoní mu nadiktoval. 

Např. podporu vlády ANO StB a přerovnaných socanů (Zimola, Hašek, Škromach) - a to Filipovi opravdu vůbec nevoní, to svým stalinistům bude vysvětlovat velmi obtížně :-). Je hezké když synek StBáka pocítí sílu stalinistů, ti mu jistě rádi v malém předvedou, možná připraví i stranický mini-monstr proces. Taková soudružka Marta Semelová se na to jen třese.