MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120780 Re:

2017-12-17 14:08

#120754: -  

Jenom největší rusofobka Koukalová toho nenechala a byla tak nafetovaná, že raději ani nestartovala. :-)))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120783 Re: Re: Paní Koukalová má jasný názor na stav, kdy je doping organizován totalitou.....

2017-12-17 14:24:40

#120780: - Re:  

.....není na tom nic rusofobního. 

Russáci v Soči jednali naprosto přesně jako Hitler v roce 1936 Berlíně na olympiádě. A to je velmi smutné, když se Vladimír Iljič Putler snaží vytvářet dojem, že je sice jako bývalý KGBák vlastně demokratem a ne zločincem, což každý KGBák je. 

Evropan

#120792 Re: Re:

2017-12-17 14:40:20

#120780: - Re:  

Dokaž, že by Gábina něco brala. Protože si idiot, tak nevíš, že špičkoví sportovci jsou testováni i během tréninků. Proto vždy musí hlásit, kde jsou i v momentu, kdy nezávodí. Kdyby Gábina něco brala, tak by se to vědělo. Ale ty, idiote, akorát dokážeš házet špínu na ty, co něco dokázali. A i kdyby Gabča už žádný velký výsledek neudělala, tak to co dokázala od olympiády v Soči do loňské sezóny, to je něco tak neskutečného, že se na ní ve sportovním světě bude dlouho vzpomínat. Píši schválně ve sportovním světě, nikoli v tom tvém úchylném russofilním, kde se jen pomlouvá a nadává. Přitom ty jsi tak bezvýznamný červ, že nedokážeš nic jiného.

Russáci v čele s diktátorem Putlerem pošpinili pověst sportu díky podvodům na olympiádě v Soči natolik, že i díky nim tady plkáš ty svoje moudra. Kdyby nenutili své sportovce fetovat a kdyby tam nepodváděli se vzorky moči, nezískali by Russáci tolik medailí (stejně jim většinu sebrali), ale ty, které získali, by nebylo poskvrněné špatnou pověstí. Nadobro zničili pověst jedné olympiády. Mě nezajímá, že si Putlerovo kamarádíčci narabali milióny díky podvodům při stavbě předraženého olympijského areálu. To ať si Russové vyřeší se svým diktátorem. Mně vadí to, že pošpinili sport a na olympiádu v Soči už nikdy nebudu vzpomínat jako na alespoň průměrně dobré olympijské hry. Hanba jim!