MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120829 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 16:10

#120822: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Hlavně to byl vynikající vojenský stratég, který dal přes čumák celé homosexuální tehdejší Evropě. Husity se podařilo porazit až po Žiškově smrti. Islámský stát vytvořila CIA jako svůj zvrácený mocenský nástroj, ale nakonec bude i díky ruské armádě povětšinou zlikvidován. Bude už dělat pouze sporadické atentáty prostřednictvím svých spících buňek v Evropě, než si CIA vytvoří jinou zvrhlou bojůvku.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120840 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-12-17 16:54:11

#120829: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nikoliv, CIA a ani žádné jiná zpravodajská služba demokratických zemí neškolí teroristy a nepoužívá teror jako nástroj. 

Pro bolševiky v Rusku a pak v celé východní Evropě i komunistické Asii, Afriky, jižní Ameriky byl teror jejich běžným nástrojem jak se dostat k moci a jak se u moci udržet. To jsme zažívali na vlastních životech. 

KGB i v ČR vyškolila spíše tisíce než stovky teroristů. Někteří jsou dnes přímo vedle Asada. 

Západní demokracie si zažívali celých 40 let od konce II. světové války teroristické činy na jejich území. Tito teroristé byli podporování, placeni z východu a spolupracovali s komunistickými zpravodajskými službami - viz. např. i Carlos na našem území s diplomatickým pasem Sýrie nebo teroristické činy StB v Německu. 

Tedy osočovat CIA z toho, že vygenerovala teroristy je velká ubohost a velká neznalost komunistické historie, která protkána terorismem a terorem.