MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121053 Re: Re: Re:

2017-12-20 09:07

#121051: - Re: Re:  

Máš nějaký problém s funční gramotností?

Netvrdil jsem a netvrdím, že s útěkem na Vysočinu se mohl russácký trotl Miloš Zeman zbavit trestní odpovědnosti, ale v situaci kdy mu začala reálně hrozit reálná trestní odpovědnost, neboť bylo ve Švýcarsku zabaveno 14 mld. hotovosti MUS z oné zlodějiny, tedy výměny 46 % ze 14 mld. hotovosti za 650 mil. a k tomu přidání dolů, se "aktivoval" přesněji ve spolupachatelství s russáky se aktivoval a pomocí lidí velmi hloupých získal absoltuní beztrestnost. Volili jej lídé hloupí protože věcně porušoval volební zákon on i jeho "kolektiv" (jsou to komouši :-)) i dle NSS a mohl jej tedy volit jen člověk hloupý, neb jen takový nerozpoznal, co je Zeman za zločince viz. NSS vol 39/2013

Zeman jako bývalý premiér a člověk, který ovládal policii - Gross si nechával dokonce pravidelně referovat o živých spisech, k policii zpět přivedl StBáky např. jeho náměstka Jakubíka, měl po celou dobu co byl na Vysočině stále ještě reálný vliv do politiky a tedy i reálný vliv na vyhýbání se tresní odpovědnosti, přestože se mu během Nečasovy vlády radikálně tento vliv zmenšoval. 

Do Švýcarska již ovšem nedosáhl a také k odsouzení došlo, pokud by neměl absolutní beztrestnot, byl by mezi obžalovanými a dnes i odsouzenými. Časová osa v politice je velmi velmi dlouhou, toho je si komunistický nacista Miloš Zeman velmi vědom. 

Zeman se z viny za zlodějiny ukradení russáckého dluhu 140 mld. a ukradení 14 mld. z MUS usvědčil sám ve své volební kampani, když o privatizaci MUS nestoudně lhal, že jí dělala vláda Tošovského. Rozhodnutí vlády o MUS padlo o prázdninách !!! 1999 tedy rok po ustavení oposmluvní zlodějské bandy Zemana a Klause. 

Nepochybuji, že znáš pečlivě Ústavu i Volební zákon a je ti tedy naprosto jasné, že lži Volební zákon zapovídá a stejně tak ústava nepřipouští, aby kdokoliv se státní moci porušoval zákon, dokonce lze státní moc uplaťnovat jen a pouze podle!!!!! zákona, nijak jinak, politik nemá žádnou "libovůli" jak bude jednat, může jednat jen podle zákona a Ústava je zákon první. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121064 Re: Re: Re: Re:

2017-12-20 10:59:45

#121053: - Re: Re: Re:  

Ale jak se možné, že švýcarský soud neobvinil také Špidlu, který je pod privatizací podepsán rovněž?

.....Štěpán Kotrba na sociální síti Facebok připomněl, jak v roce 2003 psal o privatizaci Mostecké uhelné společnosti na Britských listech Jana Čulíka. Tehdy byl premiérem Vladimír Špidla, dnešní šéf poradců premiéra Sobotky, a o něm se říkalo, že je přístupný různým názorům. K tehdejšímu premiérovi měl přístup také uhlobaron a čerstvý buddhista Antonín Koláček. Jeho podnikatelská skupina Appian tehdy uvažovala o tom, že koupí ČEZ či Škodu Plzeň.......