MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121911 Češi jsou opravdu nekonečně hloupý národ - Zeman manipuluje s nebohými důchodci

2018-01-05 14:58

Od 16 : 47 minuty by si měli toto video poslechnout VŠICHNI POSTARŠÍ NAIVNÍ LIDÉ, KTEŘÍ DAREBÁKOVI ZEMANOVI VĚŘÍ. ON S NIMI POUZE A JENOM MANIPULUJE.

VŘELE DOPORUČUJI TOTO VIDEO

To jsme měli volit rakouského chrápouna? Miloš je náš! Reportáž ze setkání prezidenta s občany

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121912 Re: Češi jsou opravdu nekonečně hloupý národ - Zeman manipuluje s nebohými důchodci

2018-01-05 15:05:38

#121911: - Češi jsou opravdu nekonečně hloupý národ - Zeman manipuluje s nebohými důchodci 

Ty bereš za svého oplzlého opilce, člověka, který ti lže, podvádí a okrádá? Ty opravdu nevíš, že Nejvyšší správní soud naprosto jasně identifikoval lhaní, podvádění, pomluvy Miloše Zemana a jeho kolektivu a jasně popsal jak tím byl porušen volební zákon? 

Ty opravdu nevíš, že porušováním zákona se k moci dostávají jen zločinci, komunisté, náckové obecné poličičtí sektáři, ta nejhorší sebranka, která tu kdy byla, Hitler, Lenin, Gottwald, Pol Pot atd.? 

Proč bereš Zemana "za svého"? Je to přece naprosto absurdní. Nikdo nikdy také nedokázal říci, proč Zemana volil. V této diskusi, ani v žádné jiné po celém internetu a nedokázal to říci dokonce nikdo veřejně a co je nejděsivější, není schopen to definovat ani Miloš Zemana, obzvláště, pokud to má být v souladu s Ústavou a zákony této země.

Co víme dnes naprosto jistě, že je Zeman zloděj spíše stovek než desítek miliard a že je evidentně přímo napojený na ruské a čínské zpravodajské služby, což je velezrada, pokud tomu tak skutečně je a on s nimi spolupracuje.