MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122205 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-01-08 21:38

#122201: Evropan - Re: Re: Re: Re:  

Drž hubu, ty zasranej feťáku! Ty tu nikoho neurážíš, nebo co? Ty si nevidíš do huby, ty sráči. Si to po sobě někdy přečtí, ty pokryteckej zmrde!

V tom článku je citovanej i server Politico a nějakej bulharskej server, negramotnej debile!

 

Odpovědi

Evropan

#122216 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kam se poděl Myloš Bumbál Zeman?

2018-01-09 05:48:09

#122205: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Vidím, že zemanovi vlezdoprdelkové se budou snažit ve strachu z prohry svého opileckého idolu v prezidntských volbách stále pouze sprostě nadávat a urážet namísto toho, aby sem prostě vložili odkaz (umíš to vůbec?) a bylo by jasno :

https://www.politico.eu/article/russia

Server Politico informoval před pár dny o tom, že EU dala podnět světové obchodní organizaci k prošetření postupu Russka při jeho bránění se dovozu masa na jeho území. To se týkalo i nás, ale především pobaltských zemí. Ten zákaz dovozu byl vyhlášen ještě před Russkou invazí na Ukrajinu, takže před vyhlášením sankcí EU vůči Russku. Pořadí kroků je nanejvýš jasné.

"Nějakej bulharskej server" se hledá opravdu těžko. Možná nejenom mně. Je to stejné, jako když stávající lžiprezident nevede kampaň, a přitom je i naše malé městečko zaplaveno plakáty s jeho cynicky se usmívajícím ksichtem (Stačí ti to jako sprostá nadávka?).