MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122312 Re: Re: Jasná volba proti kolaborantské pražské kavárně

2018-01-10 12:50

#122283: - Re: Jasná volba proti kolaborantské pražské kavárně 

Byl to dobrý pocit, když ožrala, zloděj a vrah Havel konečně po dlouhých letech s tou svojí bandou ožralů vypadl z Hradu, přičemž ten podvodník sliboval, že bude prezidentem jen do prvních svobodných voleb a pak se bude věnovat své práci. 

Ještě lepší pocit byl, když si Havla vzal čert.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122314 Re: Re: Re: Jasná volba proti kolaborantské pražské kavárně

2018-01-10 12:53:58

#122312: - Re: Re: Jasná volba proti kolaborantské pražské kavárně 

Já naopak vzpomínám na moudrého, pracovitého člověka, který celý život věděl co chce, velmi rád a opravdu s obrovským respektem. 

Zemana si budeš připomínat čtením jeho pavlačových drbů? Nebo si nad budeš číst steno záznamy ve Sněmovně, které dokládají jeden vedle druhého jak hloupým a ubohým je člověkem? Nebo si nad budeš vzpomínat jak bylo úžasné, když ukradl 140 mld. russáckého dluhu a 14 mld. z MUS a ještě k tomu přidal doly?  Nebo snad budeš vzpomínat, jak vtipný, pohotový byl jeho dvojník Ovčáček? 

Zkus se nad tím zamyslet, pokud toho jsi schopen. 

Velmi se tě snažím pochopit. Snažím se přijít na to, proč ti Václav Havel "nekonvenoval" mírně řečeno. Nekonvenuje mi (velmi mírně řečeno) Miloš Zemam, zatím jsem si jist, že mám věcné argumenty, proč mi "nekonvenuje". Dokonce si myslím, že celkou řadu argumentů, proč je doknce nutné z hlediska odpovědnosti k sobě i celku Miloše Zemana považovat za zločince a zatím se mi jeví, že kritici Václava Havla mají pouze pomluvy, věcné argumenty nemají žádné nebo jsou naprosto nesrovnatelné s tím, proč je nutné Miloše Zemana za zločince považovat. 

Další věcí je, že celá řada námitek vůči Václavovi Havlovi se vynořila po jeho smrti jsou to drby nikoliv realita. Za drby to lze považovat proto, že to nijak nekoreluje s praci, texty a životem Václava Havla, to je důvod, proč to nemůže kritický člověk považovat za realitu, připustil by mimo jiné to, že drby o něm, by byly realitou a jeho vlastní život by byl jen fikcí, což je samozřejmě absurdní a to, že o každém se šíří drby, to je naprosto jednoznačné a tedy je potřeba je oddělovat od reality.