MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Američani jsou odpad

2018-01-12 01:14

#122524: - Re: Re: Re: Re: Re: Američani jsou odpad 

Protože jsi zrůda a nedokážeš rozeznat dobro a zlo. To tu ostatně dokazuješ neustále. To máte vy havlofašisti společné.

Bratři Pokošové cikánští mafíáni bez skrupulí, před kterými se v divokých 90. letech třásl celý Plzeňský kraj, žádná škoda jich tedy nebyla. Napsat, že je to stejné jako vyvražděná neviná rodina může opravdu jen duševní mrzák.

Odpovědi

Evropan

#122531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Všichni vrazi jsou odpad

2018-01-12 05:52:55

#122526: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Všichni vrazi jsou odpad 

Takže tím potvrzuješ, že souhlasíš s výrokem soudu, že Kájínek je vinen zavražděním 2 lidí?


Nepřihlášený uživatel

#122547 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Američani jsou odpad

2018-01-12 12:05:13

#122526: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Američani jsou odpad 

Co je jednoznačné, že každá vražda je děsivý čin - viz. např. vraždění komunistů. 

Konkrétní případy

Je vždy velmi podivné, když někdo zavraždí, aniž by k tomu byl nějaký motiv, předtím se neozbrojoval, nepáchal zlo, nic nenasvědčovalo tomu, že by měl být agresivní a natož extrémně agresivní. Přesto je to hrůzné a odsouzení hodné. A je skutečně velký problém, když stát nedokáže zajistit, že člověk možný sebereflexe bude tam, kde má sebereflexi učinit v bezpečí a to i sám před sebou. 

Obzvláště odsouzení hodné je, ale být celoživotním zločincem, recidivistou, programově agresivním člověkem a nechat si zaplatit za vraždy. To je kategorie ještě násobně horší a to bez ohledu na to, co si můžeme myslet o těch, které zavraždil. Soud také takovou kategorii zločinců právem izoluje od společnosti doživotně. 

Zneužití politické moci k vraždění je vůbec nejodpornější zločin, které se dopouští politické sekty, komuisté, nacisté. Vyznamenávání přisluhovačů komunistů či dokonce nomeklaturních komunistů - členů komunistické vlády, která přímo vraždící mašinérii StB úkolovala, byla od Zemana jeden z nejodpornější věcí, které za pět let uděla, druhou neméně odpornou je o tedy propuštění Kájínka, neboť není v ČR soud, který by o jeho vině nájemné vraždy pochyboval. 

Je od tebe velmi troufalé mne zrůdou nazývat a velmi važ tedy slova, neboť tvé myšlení je zvrácené. 

------------------

Čím trpí tedy Kájínek, že nájemně vraždil a předtím nedělal nic jiného než se ozbrojoval, kradl, nájemně kradl a nebo seděl v kriminále? Je to snad idiot? Tedy neměl by být izolován od společnosti? 

Myslíte si, že byl Dahlgren skutečně vážně psychicky nemocný? Podle posudků českých odborníků měl „pouze“ smíšenou poruchu osobnosti.
Jsem absolutně přesvědčený, že psychicky v pořádku nebyl. To vyplynulo ze všech znaleckých posudků. Čeští a američtí odborníci (pozn. red. Dahlgrena vyšetřovali lékaři v USA poté, co tam odjel po činu)se jen nedokázali shodnout, do jaké míry byl schopný ovládat svoje jednání.