MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123142 Re: Pan Drahoš a falešný? Co tě k takovému názoru vede? Jeho příkladný spořádaný život?

2018-01-17 18:54

#123141: -  

.....jeho celoživotně stabilní rodinné poměry, jeho obor, který pečlivě vystudoval a pak také desítky let dělal? Jeho příkladná práce pro stát na postu předsedy Akademie věd? 

Přistihl jsi pana Drahoše u lži? Nikdy nelhal a to dokonce ani o svých brýlých, které nosí celoživotně, tak už si je ponechal, není na tom nemravného, hanebné či falešného. On je zvyklý na sebe v brýlých a stejně tak jeho okolí a to i velmi široké ve vědeckém světě. 

Zeman je falešný, lže, kradl miliardy v MUS a lhal o tom, dokonce tvrdil, že je kradl nědko - Tošovský, kradl i miliardy při "prodeji" russáckého dluhu 140 mld. po kterém nezbylo nic, jen pořadové číslo v rozhodnutích vlády. 

Jestli je tedy někdo falešný, tak je to jednoznačně Miloš Zeman, je to celoživotní patologický lhář, na tom se jistě v klidu shodneme, případně ti to mohu prokázat např. rozsudkem NSS vol 39/2013.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123163 Re: Re: Pan Drahoš a falešný? Co tě k takovému názoru vede? Jeho příkladný spořádaný život?

2018-01-18 07:44:20

#123142: - Re: Pan Drahoš a falešný? Co tě k takovému názoru vede? Jeho příkladný spořádaný život?  

Tedy se Zemanem je to stejně jako před pěti lety prasárny, sprosťárny, porušování volebního zákona.

Stop imigrantům a Drahošovi, hlásají plakáty se Zemanem

Příměří skončilo a prezidentská kampaň začala gradovat. V novinách a po České republice se ve čtvrtek objevily inzeráty a plakáty s Milošem Zemanem, které se opírají do jeho protikandidáta Jiřího Drahoše. Zeman přitom prohlašoval, že na žádného ze svých soupeřů nebude útočit.