MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123145 Re: Re: Re:

2018-01-17 19:50

#123144: - Re: Re:  

to same by se dalo rict o Nemecku pred 5 lety, ze to neni tema...Samozrejme je to  tema nejzasadnejsi. Nenechte si namluvit od prazske kavarny, ze to neni tema a neni to dulezite.

Je to velmi dulezite pro nasi budoucnost a hlavne budoucnost nasich deti.

Zijeme ve spolecne Evrope  a  prijimani nedemokratickych muslimu a chybna nemecka doktrina neustale usilujici o system automatickeho prerozdeleni mezi staty EU i proti vuli techto migrantu  apripadna platba 200000 eur pri odmitnuti, ktera je fasizujici, se nas dotyka.

Nemecko porad prichazi se stejnymi "zvlastnimi" navrhy, asi si v tom libuje, tu chtela po Slovensku platbu za zida, ktereho pak zlikvidovala, ted by chtela platbu za migranta, pritom se na vzniku problemu spolupodilela, prohlasenimi necinnosti a prehlizenim stanovenych pravidel Dublinu. CR od sameho pocatku upozornovala, ze tyto kroky jsou chybne.

Stejne si tak nenechte namluvit, ze prezident nema zadne vyznamne pravomoci, nic neovlivnuje apod. To opet tvrdi priznivci Drahose, spolu s TOP09 a prazskou kavarnou.

To jasne vidime na tom, "ty nevyznamne pravomoci", jak prezident muze ovlivnovat sestavovani ci jmenovani vlady, svolavani ustavujici schuze parlamentu ajine, z cechoz vyplyvaji ruzne politicke  vyusteni.

Odpovědi

Evropan

#123150 Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2018-01-17 21:50:42

#123145: - Re: Re: Re:  

Muslim nesmí pít alkohol. Opilec z hradu bojuje proti muslimům tak, že chlastá ... a chlastá ... a chlastá? Tím jde příkladem tak maximálně české kafrárně. Takže proti muslimům budeme bojovat tak, že budeme všichni chlastat? Co dělá současný opilec z hradu proti agresivní russké politice vůči Ukraině? Co dělá proti invazi na Krym? Co dělá proti tomu, že Putler podporuje fašisty na Donbase? A co dělá proti spolupráci Putlera s Al-Asádem, přičemž díky této podpoře již v Sýrii bylo povražděno více než 300.000 lidí? Nedělá nic. Naopak se Putlerovi neofašistické politiky zastává a přesvědčuje představitele Evropské unie, že obsazení Krymu je nevratné.

Je jasně vidět, že tento člověk nehájí české zájmy, ale hájí russké zájmy. Proto by neměl dále dělat českého prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#123164 Re: Re: Re: Re: Znovu, nelze zahnat lidi do moře, nelze je postřílet na hranicích.....

2018-01-18 07:48:00

#123145: - Re: Re: Re:  

.....tedy pokud se rozhodně 200 000 lidí překročit hranice, je nutné to řešit a to přesně paní Merkelová dělal, dnes má migraci minimální. 

Když sem přimigrovalo 500 000 russáků v roce 1968 taky bylo nutné to řešit, taky se je nikdo nedovolil sestřelit z oblohy a to to byla bez pochyby krmigrace. 

Babiš je také krimigrant a nemůžeme se ho zbavit, dokonce Zeman toho krimigranta protěžuje a různě mu dokoce v politice pomáhá. Absurdní. 

Paktováním s Putlerem Zeman řeší migraci? Co je to za strašnou hloupost? Russáků je tu tolik, že to snad ani nikdo nemůže spočítat a kdo ví jestli jich dnes žu není více než při okupaci v roce 1968