MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenec

#123301 Re: Re:

2018-01-19 15:03

#123248: - Re:  

Blbost, Havel skončil ve vězení ze dvou důvodů, za prvé, byl to placený agent CIA, a za druhé a to je nejdůležitější se mu nechtělo ani pracovat, byla to klasická vyžírka!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123303 Re: Re: Re: Proč si projektuješ vlastenectví do rusského trotla Miloše Zemana?

2018-01-19 15:08:00

#123301: Vlastenec - Re: Re:  

Tvá představa o tom, co je práce, je vskutku zarážející, když si voličem Miloše Zemana. Miloš Zeman je neuvěřitelný lenoch proti Václavovi Havlovi. Zeman pro tvojí informaci si zjevně "nechal napsat" pět knih pavlačových drbů, které nikoho nezajímají, nikdo je nečte natož, aby byly přeloženy do cizích jazyků. Řekl bych, že jsou to takové drby, že nezajímají ani FSB a GRU, keré jinak hltají každou ruskou spikleneckou teorii, kterou Zeman veřejně podpoří. 

http://www.vaclavhavel-library.org/cs/vaclav-havel/dilo

 

Evropan

#123308 Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2018-01-19 16:21:12

#123301: Russký vlastenec - Re: Re:  

Je vidět, že jste buď placený desinformátor, nebo jste jen tak hloupý, přičemž nevím, co je pro vás lepší. Pan Václav Havel nebyl žádný vyžírka podle vašich měřítek, protože nikdy nebyl na sociálních dávkách - žádné tehdy nebyly. Ani z důchodového pojištění si vzhledem k relativně nízkému věku, ve kterém zemřel, příliš neodčerpal. Už v šedesátých letech byl úspěšným dramatikem, přičemž si ale musel přivydělávat jako kulisák. Poté se jeho hry hrály po celém světě, takže jeho příjmy byly dány tím, co skutečně a sám dokázal. Ale neseděl doma. Pracoval na různých místech, přičemž pivovar v Trtnově je asi jeho nejznámějším zaměstnáním. Nic jiného mu komouši nedovolili. Kdyby ho nepronásledovali a nezavírali do vězení za jeho názory na demokracii v Československu, dokázal třeba něco většího v tom, co uměl. Poté vykonával (a to ku prospěchu naší vlasti) funkci prezidenta, do které byl demokraticky zvolen. A tuto funkci vykonával tak, že se naše země dlouhá léta vezla na vlně jeho popularity a trvající osobní odvahy. O něčem takovém se současnému opilci na hradě může jen zdát. On (stávající lžiprezident) fyzicky nepracoval nikdy a v roli premiéra selhal, protože naši zemi nasměroval do pozice levné dílny Evropy a do období nekonečně narůstajících dluhů. Vy už si jen těžko vzpomeneta na to, že jen během roku 1999 klesla hodnota koruny vůči dolaru z 30 na 36 Kč za dolar. Ještě, že jsem v té době měl při dlouhodobém pobytu v cizině cestovní šeky v dolarech, jinak by se mi cestování hodně prodražilo. Znamenalo to totiž pokles hodnoty koruny o 20%. A co jste vlastně dokázal vy, když tady pomlouváte? Vaše vlezdoprdelkovství všemu russkému má vyvolat nějaký obdiv?


Nepřihlášený uživatel

#123311 Re: Re: Re:

2018-01-19 16:28:56

#123301: Vlastenec - Re: Re:  

Touto tvojí logikou je pak Eman "příbuzný" Lenina, blbečku