MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123762

2018-01-25 23:45

„To, že společnost nespojuje, že ji rozděluje. Že je prezidentem dolních deseti milionů,“ jmenoval Drahoš, co je podle něj největší chybou prezidenta Zemana.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123773 Re: Zeman skutečně zdevastoval veřejný prostor, celých pět let své cesty zneužíval na vedení.....

2018-01-26 06:59:54

#123762: -  

...permantní politické kampaně za své znovuzvolení. Jeho naprosto otevřené proruské trollování celých pět let, propagace prokremelských spikleneckých teorií. To opravdu bylo děsivé. 

Zeman skutečně společnost svým jednání zdevastoval, přivodil zde několik ústavních krizí, předčasné volby, vládu Zeman-vole - Rusnoka bez důvěry měsíce "úřadující", rozpuštění Sněmovny. 

Zemi nepřetržitě ohrožoval bezpečnost jeno nesmyslným plácáním o migraci.  Návštěva xi jinpinga, který sem přivezl bandu agentů, milicionářů, svazáků a zkoušeli si, co ještě dokáže snést člen EU střední velikosti, když je její prezident obklopen čínskými a ruskými agenty. 

Už začátek byl děsivý, kdy si na krk uvázal kravatu s ruskou trikolorou a přitom šel na inaguraci do úřadu prezidenta ČR. 

Jeho odporná objoba okupace Krymu.  Jeho odporné podrývání účinnosti sankcí o který hovoří, že jsou "neúčinné" přitom přesně cílí na krminální finanční toky russáků po celém světě.