MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#123805 Re: Re: Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem?

2018-01-26 12:19

#123787: - Re: Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem? 

No samozřejmě zdroje informací jsou všelijaké a ne všechny informace lze dohledat. Každopádně po původním nadšení se Trumpetka setkání s Milošem brání a zkazil mu tím jeho záměr velko "grandslamu", kdy se chtěl během roku sejít s prezidenty Číny, USA a Russka. To, že se s ním Trumpetka odmítá setkat, to mu určitě ještě dlouho nezapomene.

Na druhou stranu už před rokem, kdy vyzradil informace tajných služeb, byl Bumbál označen za bezpečnostní riziko, viz. třeba úryvek z hospodářský novin :

Po bezpečnostních expertech i premiér Sobotka nepřímo potvrdil, že Zeman vypuštěním informace o "muži z Maghrebu napojeném na teroristy" ohrozil bezpečnost Česka. Vyzrazená informace pravděpodobně přišla od spojeneckých tajných služeb a ty si nyní dvakrát rozmyslí, jestli se zemí, kde se všechno s odpuštěním vykecá, budou sdílet důležité informace. Důvěra se buduje dlouho, přijdete o ni ve vteřině. No a komu asi tak může podezíravost mezi spojenci vyhovovat?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123808 Re: Re: Re: Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem?

2018-01-26 12:34:44

#123805: Evropan - Re: Re: Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem? 

V pohodě. Miloš Zeman je jednoznačně bezpečnostní riziko. Předvedl to včera nekolikrát. 

Zpochybnování soudnictví, policie a státních zástupců to byl opravdu masakr. Mylošův seznam "důvěryhodných" donátorů, to je další rána. Nejedlý, Mynář a novinářský pornograf Ovčáček, to je další rána. Jedná s Putinem bez pravděpodobného KGBáka Remka, přesto osoby s prověrkou, to je také síla. 

Myloš Zeman svým jednání zdůvodnil, proč nikdy pozvání od Bílého domu a Kongresu USA nedostane.

Vymýšlel si o sobě pohádky a pak před nimi "utekl" zadním vchodem a to je také jeden z vážných důvodů, proč s ním lidé, kteří nepotřebují (nechtějí) jeho ubohost zneužívat, nemají potřebu jednat, byla by to ztráta času. Nic by se nedozvěděli a nic by s ním také nedojednali, proto také Zeman nic za celých pět let reálně nedojednal a těžko říci, jeslti vůbec někdy něco něde v zahraničí reálně dojednal, mimo to, že ruským a čínským zpravodajským službám dodával lidi a informace.