MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#123921 Toto je nepříjemné zjištění - Lež a nenávist zvítězila nad pravdou a láskou!

2018-01-27 17:16

K vítězství Miloše Zemana jeho voličům samozřejmě blahopřeji. Na druhou stranu je asi nepřekvapím prohlášením, že mým prezidentem nebyl a ani zbytek svého úřadování nebude, protože se za něj jako za člověka stydím. Překvapilo mě, že poměr hlasování poměrně přesně kopíruje volby do parlamentu, když sečtu hlasy ANO+SpD+KSČM. To jsem asi podcenil, že všichni voliči ANO půjdou volit právě Bumbála. Budou překvapeni, jak rychle s Babišem zatočí a prosadí si opět úřednickou vládu. To ostatně bude jeho jediná činnost v příštím období. Vzhledem ke svému chatrnému zdraví cesty do zahraničí budou nereálně podobně jako cesty do regionů. Bumbál se zavře v Lánech (do Prahy se bude nadále bát, i když má hrad opevněný), vládnout za něj budou Mynář a Nejedlý a slova do úst mu bude vkládat Fíkus Čtveráček. To Bumbálovi vadit nebude, protože jeho tématem bude povyšování se nad Babišem. To, předpokládám, si bude chtít ještě před smrtí užít.

A při pohledu na televizi, kdy nejaktivnějším tleskačem, který stál za Bumbálem, byl Pitomio, to jsem děkoval Bohu, že mám ještě dalších 50 programů, na které se dá přepnout. Ujistil jsem se, že dnes stále ještě fungují a ani na jednom se nemluví russky.

No a teď si dám černou kávu, kterou jinak vůbec nepiji, pak si zajdu do hospody na dvě černá piva, no pak už se budu těšit na zítřek, kdy konečně nebude žádná kampaň a Bumbál zase zmizí z obrazovek nějak do ztracena. Jó a tuhle petici určitě nerušte. Ta má trvalý význam. Ono to těsné vítězství mimo jiné znamená, že do pražské kavárny patří téměř 50% národa, což musí být pro zemanofily docela strašidelné zjištění.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123931 Re: Toto je nepříjemné zjištění - Lež a nenávist zvítězila nad pravdou a láskou!

2018-01-27 18:36:04

#123921: Evropan - Toto je nepříjemné zjištění - Lež a nenávist zvítězila nad pravdou a láskou! 

Lístek se jménem Drahoš právě odplul potrubím záchodové mísy. Bude na čase změnit argumenty na místních petentních plakátech. Miloš Zeman dostal více hlasů, než u voleb s Karlem Schlafenbergem. Vaše dosavadní argumenty jsou bez působnosti, protože jsou plytké.