MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124217

2018-01-29 22:01

Už se pražská kavárna vybrečela? :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124218 Re:

2018-01-29 22:32:00

#124217: -  

Co bude se Zemanem za rok ?  Budete ho  nosit na nosítkách? Už předloni na něho čekali prezidenti z široka daleka, kvůli společnému fotografování hodinu, než se dopotácel . Jak to máte pořešené dál ? kolečkové křeslo ?


Nepřihlášený uživatel

#124219 Re:

2018-01-29 22:35:31

#124217: -  

Z toho, že Zeman zdevastoval veřejný prostor a společnost je rozdělena na dvě poloviny, kdy jedna polovina volí Zemana a vůbec netuší, že tím volí odpornou totalitu, lži, nenávist, ubohost, nevzdělanost, nekultunost, nemorálnost lidí, kteří Zemana obklopují a které přitom sami vůbec nemají rádi, posmívají se jim a v horším případě tvrdí, že Zeman takové potřebuje.

A na ty kteří chtějí žít v Evropě, mít západní standardy na kvalitu života, mít západní standardy na práci veřejné správy, na kvalitu potravin, léků, budov, bezpečnost leteckého provozu, silničního, kvalitu životního prostředí, upravenost západních vesnic a měst, moci žít morálně, kulturně, moci se vzdělávat bez jakýchkoliv zábran a omezení po celé Evropě, mít a rozvíjet jazykové znalosti, mít možnost zvát své přátele do důstojné a krásné ČR a mít možnost říci, vážím si svého morálního, kulturního a vzdělaného prezidenta a jsme hrdý na to, že jsme jej s čistým svědomím volil. 

Takové rozdělejí je opravdu k pláči a je naprosto jasné, že společnost takto rozdělil Miloš Zeman. Obě tyto skupiny, by tedy měly říci společně, že není možné, aby měl moc, neboť tím, že zemi rozdělil a postavil proti sobě občany této země, spáchal odporný zločin. Nic složitého k pochopení na tom opravdu není.

  Není totiž úkolem politika rozdělovat společnost, na tom se snad shodnu i s voličem Miloše Zemana.  Politická moc neslouží k rozdělování společnost, politik má spravovat tu část veřejného prostoru, kterou mu ke správě předávají občané, neboť jí hromadně spravovat sami nemohou, není to celý veřejný prostor a už vůbec se nesmí jednat o prostor soukromý. Zeman ale jedná jako komunista či nacista - tvrdí, že má moc nad všemi, všude a ve všem. To prokazuje svým jednáním. Využívá k tomu nemorální, nekulturní a mnohdy dokonce zločinné jedince jako je Nejedlý, Mynář, Veleba či Hlinovský s Ovčáčkem.