MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#124612 Re: Gábina Koukalová je naše biatlonová královna !!!!

2018-02-01 13:03

#124608: Evropan - Gábina Koukalová je naše biatlonová královna !!!! 

Co dokázala ta prolhaná rusofobní děvka, ty debile? Plácat se na nějakejch posranejch běžkách (jsem radikální sjezdař a běžkaře, kteří se mi občas motají v cestě, samozřejmě nesnáším) a pomlouvat? No to teda spasila svět. Co bysme si bez ní počali?  :-) Svými ničím nepodloženými rusofobními bláboly akorát ČR v zahraničí poškodila.

Naštěstí už je ta zoufalá píča v prdeli i s těma jejíma posranejma běžkama a pomluvama. 

Odpovědi

Evropan

#124613 Re: Re: Gábina Koukalová je naše biatlonová královna !!!!

2018-02-01 13:20:58

#124612: - Re: Gábina Koukalová je naše biatlonová královna !!!! 

Ty seš fakt ubožák. Já tedy jezdím na snowboardu a nesnáším sjezdaře tvýho typu, co jedou v helmě, pustí to dolu, na nikoho neberou ohled a když někoho srazí, tak se ani neotočí. Takový hovada bych ze sjezdovky hnal sviňským krokem.

Gábina Koukalová získala několik medailí jak na olympiádě v Soči (kterou Russáci mimochodem tak zašlapali do sraček, že se to nedá omluvit) a na mistrovství světa, a mimo jiné byla předloni nejlepší ve světovém poháru a loni byla druhá. To svědčí o setrvalé vysoké výkonnosti. Svými výroky proti užívání nepovolených podpůrných prostředků v biatlonu nemohla nikoho poškodit ani u nás ani v zahraničí. Ale v boji proti dopingu se angažuje hlavně Michal Šlesingr, Gábina ho pouze podpořila. V tomto boji se ovšem angažuje třeba i Martin Fourcade. Tady si můžeš nadávat a pomlouvat jak chceš, ale odhaduji, že tou rychlostí, jakou ty jedeš po sjezdovce dolů, lítá on nahoru.

Takže laskavě přestaň pomlouvat a nadávat. Nejprve si zjisti, kde si našel ty bláboly, které tady plakátuješ a co je na nich pravdy. Prorusské listy a Sračkonet rozhodně nejsou důvěryhodné zdroje!