MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Potvrzeno - Pražská kavárna = IS

#124631 Re: Je Halík muslimský terorista?

2018-02-01 14:38

#124598: - Kvalitní normalizační tvorba pražské kavárny :-) 

Policie obvinila bývalého pražského imáma Sámera Shehadeha z podpory terorismu.

Shehadeh se v rámci svých aktivit účastnil jako představitel pražských muslimů takzvaného mezináboženského dialogu, kde byl muslimy prezentován jako znalec islámu. Tohoto mezináboženského dialogu se účastnil společně se Shehadehem i páter Halík. Již tehdy bylo veřejně známo, jaké protikřesťanské názory Shehadeh zastává, ale Halík proti tomu veřejně nikdy neprotestoval. Naopak se páter Halík veřejně zastal muslimských šiřitelů nenávisti...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124633 Re: Re: Je Halík muslimský terorista?

2018-02-01 14:46:00

#124631: Potvrzeno - Pražská kavárna = IS - Re: Je Halík muslimský terorista? 

To je ovšem v putinových listech. 

A tohle vypadá daleko důvěryhodněji:

„Naše iniciativa Společný hlas, sdružující křesťany, židy a muslimy v České republice, kteří usilují o vzájemné porozumění a toleranci, vždy stála na opačné straně než přívrženci islámského fundamentalismu - např. podporovali jsme právě ono společné vystoupení českých křesťanů a muslimů proti násilí a nenávisti, které imám Sámer Shehadeh napadal. Já osobně jsem Sámera Shehadeha viděl jednou v životě, kdy byl jako tehdejší imám delegován do panelové diskuse na Husitské teologické fakultě, kde jsem zastupoval křesťany,“ napsal Novinkám Tomáš Halík.

Na druhou stranu je naprosto pochopitelné, že se občan dbalý cti, kultury a morálky nestýká s extrémními komunisty z KSČm (napřáteli se s ními, přestože je potkává) stejně tak s nenonacisty z SpD, drží si odstup i od členů ANO ŠtB neb jejich podpora trestně stíhanému Babišovi je opravdu obtížně vysvětlitelná. 

Bohužel ná stále ovelivňuje politický extrémista Miloš Zeman, kterém se prakticky nedá vyhnout.