MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Potomek obětí německého holokaustu
Nepřihlášený uživatel

#124632 Re: Re: Re: Re: Re: Co to na nás zkoušíte, geronti z pražský kavárny? :-)

2018-02-01 14:41

#124624: - Re: Re: Re: Re: Co to na nás zkoušíte, geronti z pražský kavárny? :-) 

Ty popíráš holokaust? Ne, to vy Němci jste byli nejhorší zrůdy a okupanti! Vy jste chtěli všechny Čechy vyvraždit! Průmyslově jste zavraždili 6 miliónů židů! Rusové nás před vámi zachránili! Tak raději drž tu svojí německou esesáckou rusofobní tlamu, ty vrahounská okupantská svině, nebo ti jí rozšlapu!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co to na nás zkoušíte, geronti z pražský kavárny? :-)

2018-02-01 14:49:17

#124632: - Re: Re: Re: Re: Re: Co to na nás zkoušíte, geronti z pražský kavárny? :-) 

Ale jdi ty brepto. To, že byl jeden okupant v květnu 1945 nahrazen druhým vůbec neznamená, že bych popíral šoa. 

Je to pouhé konstatování faktu, neboť okupant ruský zde znásilňoval, kradl, loupil, vraždil a odvlekl 70 000 Čechoslováků do gulagu, to je fakt, nic dalšího v tom opravdu není. 

Nemám zásť vůči Rusům, kteří ctí demokracii a Všeobecnou deklaraci lidských práv, pouze upozorňuji na to, že Rusko je již 100 let ovládáno zločinci, kteří podporují mezinárodní terorismu a to už také 100 let. Nehledej v tom žádnou složitost.

Vyhlazovacím táborům byl předobrazem gulag. Ani v tom nehledaj žádnou složitost, nacismus přišel až po komunismu a komunistech a vychází navíc ze stejně ubohých tezí.  Vy komunisté a nacisté se sktuečně lišíte jen způsobem provedení vašich zločinů - zločiny máte jinak naprosto totožené. 

Rozdíl ale přeci jen, s komunismem se potákáme v jeho odporné státní podobě dodnes a bohužel to bylo Churchillem správně předpovězeno.

Mimochodem komunisté Rusko už od roku 1922 mělo smlouvu z Rapallu s Německem a umožnilo mu vybudovat celou armádu, přestože Německo mělo být po I.světové válce demilitarizováno. Čile smlouvu rozvíjeli i v době, kdy se Hitler dostal k moci. 

Evropan

#124636 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co to na nás zkoušíte, geronti russofilní? :-)

2018-02-01 15:22:10

#124632: Co to na nás zkoušíte, geronti russofilní? :-) 

Jeď s touhle russofilní teorií na Ukrajinu a tam ji někomu přednes. A nediv se, když tě zmlátí, ty hovádko. Russová tam za Stalina nechali pomřít hlady milióny Ukrajinců naprosto bezdůvodně (nebyla válka a do té doby ani hlad) a při současné válce na východě Ukrajiny už mají také na svědomí smrt tisíců Ukrajinců.

Za války východ naší země osvobodila Rudá armáda, jejíž menší část tvořili Russové. V jejích řadách totiž bojovali také Bělorusové, Ukrajinci, Gruzínci a příslušníci dalších státu tehdejšího CCCP. To, že nejen osvobozovali, je doloženo, stejně jako to, že nás od roku 1968 okupovali.

A neměl bys zapomínat, že západní část našeho státu osvobodili spojenci v čele s USA. Také to mohlo dopadnout tak, že bys dneska psal azbukou a hovořil parussky ... vlastenče :)


Nepřihlášený uživatel

#124637 Vy jste naprostá mimoza

2018-02-01 15:37:38

#124632: Potomek obětí německého holokaustu - Re: Re: Re: Re: Re: Co to na nás zkoušíte, geronti z pražský kavárny? :-) 

Vy asi nemáte všech pět doma.. Píšete tady neuvěřitelné sračky. Běžte se nechat vyšetřit k Chocholouškovi.