MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124645 Re: Re:

2018-02-01 18:43

#124621: Evropan - Re:  

     Odpadlictví od islámu je smrtelný hřích. Žádné odkonvertování není podle islámu možné. Každá taková žena je pak denně v ohrožení života, i když ji jinak zákon demokratického státu formálně chrání. Nemáme zapotřebí si na území Čech vytvářet takové poměry, to nás ničím neobohatí. Muslimáci dokáží dělat možná jenom kebaby, kebabárny zde nepotřebujeme, stačí nám zde čínské stánky s občerstvením. Za jakékoli bezpečnostní riziko se nám žádná kebabárna nevyplatí. Útoky na ženy jsou v islámském světě časté (vzpomeňte si na stříkání kyseliny do obličeje, v islámském světě je to oblíbený folklór), že se najdou sem tam i v Česku prasata, co dělají zvěrstva, to naše bezpečnostní orgány zaměstná dostatečně, není třeba jim přidělávat práci ještě díky islamistům. Je vlastně zajímavé, že tuto zpátečnickou starodávnou cizí nebezpečnou kulturu takto zarputile hájíte. Kdyby bylo na planetě 1.5 miliardy přívrženců německého nacizmu, také by jste ho hájil a hovořil o jeho právu zpravovat po svém veřejný prostor, jen pro to, když by jich bylo takové množství? Myslíte že je to vhodný argument, který se zde v příspěvcích hodně často objevuje?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124647 Re: Re: Re: Co pořád řešíš blba? Ty žiješ v představě, že jinde na světě jsou lidé jiní?

2018-02-01 19:12:17

#124645: - Re: Re:  

Muž v Mikulově po hádce poleptal manželku kyselinou, poté se zastřelil

1. srpna 2016  10:55
Policejní manévry s tragickým koncem zažil v nedělním večeru jihomoravský Mikulov. Muž při hádce polil svou manželku kyselinou. Když ji odvezli do nemocnice, zabarikádoval se v domě a nakonec se zastřelil.

 

Evropan

#124683 Re: Re: Re: Nebuďte naivní!

2018-02-01 21:29:55

#124645: - Re: Re:  

Každému, kdo má jiný názor, hned začnete podsouvat teroristy a podobně. To jen ukazuje, že vlastně nejde o váš vlastní názor. Je to jen něco, co vám kdosi natloukl do hlavy. Vy se bojíte, ačkoli k tomu nemáte žádný reálný důvod, a ti lidé, co vám to tam natloukli, toho využívají. A vy si asi vůbec neuvědomujete, že hrajete poslušnou ovci ve hře těchto lidí.

Češi nemají zkušenosti z posledních desetiletí se soužitím různých národů. Židy vyhnali během války a Němce po válce. Fašismus v tom hrál jen roli zprostředkovatele. Po válce jsme vyhnali všechny Němce, i antifašisty. Vy jste si nebezpečí vyprojektoval zřejmě nejdříve do Cikánů a pak do muslimů. Prostě jen potřebujete mít nepřítele, protože jiný svět si neumíte představit. A přitom tisíce muslimů tady s námi žijí, a do doby, než se objevili konvičky a okradmůry, tak to nikdo neřešil. I na kebab si lidi zašli, a chodí na něj dodnes. Během balkánské krize jsme se postarali o několik tisíc uprchlíků, mezi kterými bylo také mnoho muslimů. Tehdy překvapivě náboženství nikdo neřešil. Dostali se sem mezi nimi i gauneři. Ti třeba dělali bodyguardy Krejčířovi a podobným šíbrům. Teď lidé utíkají před sektářským násilím ze Sýrie a z Iráku. Lidé ze Sýrie a z Iráku tady studovali již za komunistů. Nikomu to nevadilo, žádné velké nepravosti tu nedělali. Pokud bychom pomohli Syřanům nebo Iráčanům nyní, také se nic nestane. Není to o tom, jestli sem zvát muslimy nebo ne. Jde o to, že pomáhat lidem v nouzi nám, Čechům, bylo vlastní. Vy tuto historickou zkušenost zašlapáváte do země svými hysterickými výlevy. Přitom muslima jste v životě neviděl, a pokud jste si kupoval kebab, tak jste si možná ani neuvědomoval, že si berete do rukou jídlo, které byste dnes označil za předem otrávené. Změnil jste se vy, já jsem stále stejný. A tvrdím, že jsme bohatá země a dokážeme pomáhat. Pomáháme svým lidem v nouzi a dokážeme pomoci i jiným.

O tom, jak hloupé argumenty používáte, svědčí i odkazy na to, co se děje špatné a nad čím zavírat očit. Útoky kyselinou nejsou vlastní muslimské společnosti, ale spíše hinduistické společnosti. Většina těchto útoků se odehrává v Indii a na Srí Lance, v ostatních zemích je to velmi řídký jev. A také v Anglii se útoky převážně odehrávají mezi tamními hinduisty. A jestliže uvádíte, že se v Čechách "sem tam najdou prasata", co dělají zvěrstva, tak si někdy projděte policejní statistiky. U nás dojde k 600 znásilnění ročně (2x denně, to je to vaše sem tam?) a policie je schopná vyšetřit sotva čtvrtinu případů. A odborníci, kteří se touto agendou zabývají, odhadují, že těch 600 nahlášených znásilnění ročně je tak 10% skutečně spáchaných znásilnění. Ten zbytek ženy nehlásí. Ano, velká část (ale ne nadpoloviční) se děje přímo v rodině, kde ženám přijde hloupé hlásit, že ji znásilnil vlastní manžel. Ale i to je násilí, před kterým vy zavíráte oči, a připisujete ho islámskému světu.

Přestaňte tady, prosím, šířit nenávist kvůli náboženství nebo rase. Zločiny se dějou bez ohledu na náboženství nebo rasu. Russko pomáhá masovému vrahovi v Sýrii a není tedy šance, abychom tam uprchlíky udrželi nějakými finančními dary. To je absurdní předpoklad. Měli bychom se vrátit k našim tradicím a měli bychom pomáhat. Dělají to Němci, dělají to Rakušáci, kteří mají na svém území největší počet běženců ve vztahu na počet obyvatel, dělají to Švédové a dělají to Portugalci, Italové, Řekové a další. Na to, kolik se u nás děje zločinů nebude mít tisícovka nebo dvě tisícovky uprchlíků vůbec žádný vliv. Pouze to někdo opět mediálně využije pro své pekelné cíle. A proti těmto lidem je nutné se bránit. To jsou teroristé našeho věku. Jen ty jejich zbraně nezabíjejí, pouze ohlupují.