MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124979

2018-02-05 17:52

V roce 1963 kvůli referátu o T. G. Masarykovi nesměl Zeman pokračovat ve studiu na vysoké škole - slušný Drahoš studuje vysokou školu. Zemana v roce 1970 pro nesouhlas se sovětskou okupací nechce nikdo zaměstnat, sežene práci až po dvou letech.V roce 1984 opět je Zeman vyhozen z práce za své protikomunistické postoje, slušný Drahoš v roce 1985 odjíždí na studijní pobyt na univerzitu v Hannoveru. V roce 1989

v Technickém magazínu vychází článek Miloše Zemana Prognostika a přestavba, který kritizuje socialistický režim, Zemana kvůli článku propouští z jeho zaměstnání v Agrodatu. Slušný Drahoš v témže roce půl roku pobývá na univerzitě v Sao Paulu. V roce 1989 se Miloš Zeman účastní demonstrací a stává poslancem za Občanské fórum. Co dělal v této době Drahoš není známo neb proč to tají - tedy kromě toho, že je v Sao Paulu, kam ho bolševici bez problémů pustili.

Odpovědi

Evropan

#124984 Re: Na co zapomnělo, a neb jak postupovala opilecká demence!

2018-02-05 18:17:36

#124979: -  

Bumbál v roce 1968 vstupuje do KSČ, odkud ho v roce 1970 vyloučili. Pan profesor Drahoš nikdy v KSČ nebyl.

Jeho krátký projev na Letenské pláni 25. listopadu 1989, kde srovnával životní úroveň v Československu např. s africkými státy, měl u účastníků obrovský ohlas. Podle vzpomínek tehdejších přímých účastníků to byla jediná akce, jíž se na činnosti Občanského fóra podílel.

V roce 1990 Bumbál vystupuje v pravidelných přenosech z divadla Semafor se svým "okénkem prognostika", což je dosud jediná činnost, za kterou ho lze pochválit. Už tehdy na něm lze pozorovat samolibost a ukájení se v urážkách.

Jako poslanec Federálního shromáždění (1990-1993) vyslovil nesouhlas s vysídlením Němců z Československa, které označil za porušení demokracie a přirovnal ho ke stalinským nuceným migracím.

V roce 1996 se stal předsedou předsedou Poslanecké sněmovny za toleranci menšinové vlády Václava Klause. Po předčasných volbách v roce 1998 se stal předsedou vlády na základě tzv. opoziční smlouvy, kdy byla menšinová vláda tolerována ze strany ODS.

Aféra Olovo byl politický skandál, který vypukl v květnu 2000 během vlády Miloše Zemana. Vedení ČSSD nejdřív odmítlo, že má se spisem cokoli společného, stejně se vyjádřil i šéf Zemanových poradců Miroslav Šlouf. Zlom nastal v srpnu 2000, kdy jiný Zemanův poradce, Zdeněk Šarapatka, na policii vypověděl, že autorem Olova je další z premiérových poradců Vratislav Šíma. Policie nakonec kauzu Olovo uzavřela s tím, že autorem spisu je poradce Šíma; pražské státní zastupitelství jej ovšem nakonec neposlalo před soud s odůvodněním, že skutek sice spáchal, ale čin nebyl společensky nebezpečný. Po obvinění policií Vratislav Šíma dále pracoval pro Úřad vlády. Zdeněk Šarapatka odešel ze Zemanových služeb na vlastní žádost s odůvodněním pochybností o premiérově mravním kreditu.

V roce 2001 vláda rozhodla o zahájení privatizace majoritního státního podílu ve společnosti Unipetrol. I když mezirezortní privatizační komise doporučila jako vítěze britskou společnost Rotch Energy, která nabídla 444 miliónů eur (tehdy asi 14,5 miliardy Kč), vláda v prosinci 2001 rozhodla o prodeji společnosti Agrofert za 361 miliónů eur (tehdy asi 11,7 miliardy Kč). Agrofert však nezaplatil a požádal o ukončení privatizační smlouvy.

V roce 2001 také Zeman vyhrožoval kadeřnici Regecové, která nechtěla prodat svůj pozemek pro stavbu montovny obrazovat v Hranicích na Moravě.

Bumbál o návrat do politiky pokusil, když na základě svého vítězství ve vnitrostranickém referendu v roce 2003 kandidoval na funkci prezidenta ČR. Při volbě dne 24. ledna 2003 však neuspěl, byl vyřazen již v prvním kole. V tajné volbě prohrál v souboji s bývalým předsedou ODS Václavem Klausem a senátorkou Jaroslavou Moserovou. Překvapivě nízký počet hlasů dokazoval, že ho nevolili ani někteří zástupci ČSSD.

Během své kampaně při volbě prezidenta v roce 2013 Bumbál sám přiznal, že denně vypije šest sklenic vína a tři „panáky“ tvrdého alkoholu.

... a některé další vtipné informace o vtipálkovi:

https://hlidacipes.org/


Nepřihlášený uživatel

#124987 Re:

2018-02-05 19:18:36

#124979: -  

Pohádku o tom, že doma mlácený Zeman jeho deviantní matkou napsal referát v roce 1963 o TGM šíří ale Miloš Zeman. Neexistuje nikdo, kdo by to dosvědčil, stejně jako neexistuje nikdo, kdo by dosvědčil, že byl vyloučen z KSČ a že byl 17.11.1989 na Národní a vzhledem k tomu, jak dnes Zeman jedná, je daleko pravděpodobnější, že jeho matka byla odporná deviatní komunistická ..... "učitelka" a Miloš Zeman byl udavač StB, když teď tak intenzivně líže řiť Vláďovi Iljičovo Putinovi.