MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125096 Re: A tady je na Hradě ruský trotl, spíše více polomrtvý než položivý.....

2018-02-07 06:46

#125076: - A tady je na Hradě ruský trotl, spíše více polomrtvý než položivý..... 

Západní demokracie opět ukázala svoji převahu nad ruským "samoděržavím".

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125097 Re: Re: A tady je na Hradě ruský trotl, spíše více polomrtvý než položivý.....

2018-02-07 07:08:01

#125096: - Re: A tady je na Hradě ruský trotl, spíše více polomrtvý než položivý..... 

Všude kde mohou lidé svobodně žít také svobodně tvoří. Čínským komunistům ještě nedošlo, že se z kopírování nikdy nevymaní, pokud bude v Číně totalita. Nexistuje motivace typu "strana" a "vláda", existuje motivace - mohu cokoliv pozitivního - udělám to. 

To je problém totalit a výhoda demokracií. Proto je dnes Rusko v tak děsivém svrabu a Vlaďka Iljič Adolf Putler motivuje russáky nacionalismem, jinou motivaci totiž nemá, není na tom nic složitého a každý západní politik to ví, je to jeho základní znalost. Také by to uměl, ale nechce to dělat, musel by se před sebou stydět, byť Okamura ani Babiš se zjevně nestydí.  

Tedy není to v "západní demokracii" je to ve svobodě jednání - Elon může stavět rakety, může stavět auta na baterky, může stavět trubku v které se budou prohánět vozítka, tak to dělá. Na každé univerzitě mohou pedagogové svobodně učit, tak tak to dělají a doufají, že jejich žáky napadne něco daleko zajímavějšího, než kdy napadlo je. 

Drtivá většina lidí může svobodně dělat co je baví, ve školách je jeden pedagog za druhým, kteří dětem pomáhají najít co je baví, aby to mohli svobodně dělat a je lhostejno, jestli některé baví hrát na ulici na kytaru, zametat ulice, opravovat auta, stavět domy nebo je projektovat, navrhovat nebo třeba stavět auta na baterky. 

My jsme tu nemohli mít za bolševika ani vysílačku, nemohli jsem létat a to ani modely letadel. Nemohli jsem dokonce ani svobodně poslat dopis kamkoliv na světě. 

Proto nám nepadají rakety do moře, ale Myloš Zeman do russácké zemljanky a ani z toho se nedokážeme poučit.