MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125530 Re: Neobolševici z ANO ŚtB 2011 - euro už prý dokonce "nechceme" hmm. měli by mluvit za sebe.....

2018-02-14 14:35

#125527: - Neobolševici z ANO ŚtB 2011 - euro už prý dokonce "nechceme" hmm. měli by mluvit za sebe..... 

STBÁCKÝ ZLODĚJ NEMÁ O ČEM ROZHODOVAT. MĚLO BY SE URYCHLENĚ ŘEŠIT JEHO ODVOLÁNÍ

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125533 Re: Re: Neobolševici z ANO ŚtB 2011 - euro už prý dokonce "nechceme" hmm. měli by mluvit za sebe....

2018-02-14 14:55:04

#125530: - Re: Neobolševici z ANO ŚtB 2011 - euro už prý dokonce "nechceme" hmm. měli by mluvit za sebe..... 

Není KDO  by ho mohl odvolat, je v demisi, je odvolaný. Dokonce i kdyby ho jeho neobolševičtí straníci sesadili z předsednického postu - i taková čistě teoretická možnost existuje, nic by se nezměnilo. 

Dokonce vlastně ani Zeman nemůže "nic dělat", pověřil ho sestavováním nové vlády a řekl mu, že jí může klidně sestavovat 4 roky - je to sice jasné porušení Ústavy a tedy v případě Zemana velezrada a v případě Babiše vlastizrada, ale protože šílený Gazdík STAN "prosadil" (naběhli si na rusáky nejspíše) přímou volbu a prakticky zničil možnost prezidenta pohnat před Ústavní soud, je to procesně prakticky nemožné. 

V této situaci může jednat jen Senát společně se Sněmovnou a následně Ústavní soud, leč neobolševiků z ÁNO ŠtB 2011 je ve Sněmovně 78. Tedy obtížně by prošel i jen článek 66 tedy, že je Zeman nezpůsobilý k vůkonu funkce, navíc by jeho pravomoci z velké části převzal právě StBák, natož aby se našly 3/5 většiny v obou komorách, aby byl Zeman souzen pro velezradu. 

Další možností už je skutečně jen občanská neposlušnost, ale tam je časová setrvačnost neuvěřitelně dlouhá. Velké protesty mají strašně dlouhé periody, trpělivost a "tolerance" občanů ČR je prakticky nekonečná. 

Je děsivé, co tu dva kriminální špatně integrovaní imigranté a jeden ruský agent za pár týdnů udělali s demokratickou zemí. Pokud budou takto rychle postupovat i při organizování vystoupení z EU, je možné že už o prázdninách nebudeme členy. Prázdniny jsou vhodné obdobní. Miloš Zeman kradl MUS také právě o prázdninách.