MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125534 Burešova rodina - moc hezké počteníčko

2018-02-14 15:01

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125535 Re: Burešova rodina - moc hezké počteníčko

2018-02-14 15:13:27

#125534: - Burešova rodina - moc hezké počteníčko 

Andrej se jim povedl, vypadá to, že je dle dostupných informací ubohý udavač a dotační a daňový podvodník - kriminální imigrant do ČR. 

Dokumenty StB to popisují stručněji, ale vlastně stejně - celá rodinka je komunistisky komformní, uvědomělá. 

Babiš zjevně trpí patologickou ambicí a to takovou, že neváhá porušov zákony, neváhá krást, udávat, je možné, že je schopne si objednávat i vraždy, min. se toho někteří lidé, kteří s ním obchodovali a které připravil o firmy obávají. To, že kvůli své ambici neváhal zničil pole herbicidem je naprostá nezpochybnitelná realita. 

Babiš je nejspíše psychopat a z jeho veřejného projevu to tak vypadá, když křičí "že pravda je na jeho straně". 

Babiš: ČT šíří nepravdu, soud jsem vyhrál a vyhraju ho i podruhé. Ústavní soud udělal megazmatek

To, že se právníci Babiše budou soudi třeba s USA je naprosto jasné, riskují sice velmi, že je komora právníků vyloučí, neb z Bureše jen tahají peníze, ale není pochyb, že oni si to pohlidali a nechali si podespat, že mu sdělili - že věc je jasná a není se proč soud a není s kým a tedy jen na jeho výslovné přáni to chtějí "nějak udělat". 

Babiš žije v představě, že občané neví, že Ústavní soud Slovenska skutečně rozhodoval hlavně o tom, jestli je StBák důvěryhodný svědek a jestli listinné dokumenty, podpsané další řadou StBáků při kontrolách jsou méně věrohodné než svědectví StBák, že dokázali obelstít všechny kontroly v mnoha letech ve vojensky řízené instituci. 

Ústavní soud pak také jako doplněk musel dospět k závěru že Ústav paměti národa skutečně nemůže za to, co StBáci do dokumentů napsali. To má naprostou pravdu, můžou za to oni StBáci a Andrej Babiš v pozici StBáckého udavače, na tom opravdu není nic složitého.