MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125575 Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA.

2018-02-14 19:27

#125573: - Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA. 

Je to hezká spiklenecká teorie, ale moc pravdy v ní nebude. Pokud by tomu tak bylo, dokument by komouši s gustem zveřjenili. Nedělali by šaškárnu se soudruhy umělci v Národním, kteří podepisovali antichartu, aniž by vůbec tušili o čem je vlastní text Charty 77. 

To, že v Chartě byly zastoupeni i bývalí komouši a že to tedy v tomto ohledu byla skupina nejen znalá komunistických praktik, ale byla to skupina politicky neutrální, neboť první cíl Charty byl vlastně naprosto apolitický - vyzvat vládu k tomu, aby dodržovala Všeobecnou deklaraci lidských práv, když už jí v roce 77 konečně spolupodsali (vznikla v roce 1948 a dnes je součastí naší Ústavy) a aby vláda také zveřejnila text Všeobecné deklarace lidských práva informaci, že se jí zavázaly dodržovat. 

Tedy s politikou či odporem proti komunistům, StB, KSČ to vlastně nemělo společného vůbec nic a proto je zřejmé, že si to StBáci a komouši nepřipravili sami. 

Tvoje spiklenecká teorie je čirý výmysl. Charta skutečně komunistický režim velmi zasáhla a po celou dobu komunismu se stále rozrůstala až do těsně před revoluční další masové petice podepisované hromadně např. desetiletích duchovní obnovy v kostelých po celé republice od jara 1989

Měl bys pečlivě studovat texty pana prezidenta Václava Havla - http://www.vaclavhavel-library.org

Hlavní argument ale je ten, Charta komunistům ležela v žaludku nepřetržitě a je naprosto zřejmé, že nijak neprodlužovala "život komunistické totality",  vytvářela velmi efektivní tlak, vznikaly "klony" - jako VONS, za Veselejší společnost, byť tam je již zřejmé, z toho co dnes dělá např. Jiří Payne, že už tam StB lidi měla - alespoň já si myslím, že Payne byl konfidentem StB z toho jak intezivně spolupracuje s ruským trolem Klausem.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125581 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA.

2018-02-14 20:27:16

#125575: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA. 

Ale zpět do historie. Od půli 70. let měl dramatik a disident Václav Havel mercedes, podle fotografií to byl model 200. "I v době, kdy jsem byl pivovarským dělníkem, jsem jezdil do pivovaru mercedesem. Těch dvanáct kilometrů z Hrádečku bych na šestou ranní bez auta nezvládl, zvlášť v zimě. Pravda, mercedes byl u pivovarského dělníka trochu nezvyklý, ale ostatní to brali spíš kamarádsky, prohlíželi si ho, občas mi i něco opravili, když bylo zapotřebí," vzpomínal.

Dobře si to prase STBáci hýčkali.