MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA.

2018-02-14 20:58

#125583: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA. 

Jenže pokud by byl STBákům doopravdy trnem oku, jistě měli fízlové dost prostředků, aby se v tom meďouru Havel neprojel ani metr.  Jenže to bylo jinak, byl to zároveň jejich konfident. A ty jeho hry jsou tak ubohé, že je nehrají raději ani na ČT, tedy za ně si na autíčko, svou slabůstku, ten udavač nevydělal. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125590 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA.

2018-02-14 21:14:23

#125589: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA. 

To jako, že mu propíchaly gumy - no to byla jedna z jejich kratochvíli, on to vždy nahlásil a oni to pak museli šetřit a psát mu tom, že to nevyřešili a tak je to přestalo bavit. Navíc potřebovali, aby jezdil, aby ho "mohli sledovat" neb jim bylo taky blbý jen sedět u jeho dveří a lustrovat návštěvy, které už stejně lustrovali stokrát :-)

Hry Václava Havla se hrály a hrají dodnes. Důvodem bylo za bolševika samozřejmě i to, že to byla forma solidarity a podrory Československému disentu. Nemyslím si, že by nějak zásadně lpěl vůbec na čemkoliv natož na autě. 

Václav Havel je úžasná osobnost a učí se o něm díky tomu děti na celém světě, neboť v celém demokratickém světě se pád totality ve východní Evopě učí. 

A to, že ty žiješ v bludu o tom, že to byl konfident StB je jen tvůj problém. Je zvláštní, že te netrkně ani to, že nevypadal, nejednal, nemluvil a neměla přátele jako prokaztelný StBák Babiš. Víme přesně jak mluví, jedná a s kým se přátelí StBák, není zas tak složité odhadnout kdo mohl být konfidentem. 

Proto já si dnes o Jirkovi Paynovi mylsím, že konfidentem byl a dodatečně jsem rád, že revoluce přišla velmi brzy potom, co jsme se potkali.