MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125621 Má pravdu, předseda...

2018-02-15 10:15

Kvóty se nesmí zopakovat, jen to posílí hlasy o czexitu, řekl Babiš

Pan Babiš bude bezpochyby nejlepší premiér, jakého jsme kdy měli.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125622 Re: Má pravdu, předseda... - Babiš se Zeman páchají únor 2018 - porušují už dnes každý den Ústavu

2018-02-15 10:27:53

#125621: - Má pravdu, předseda... 

Babiš se přesně ve své argumentaci projevuje jako neokomunista - směšuje výnosy z podnikání soukromých osob v ČR vydává za to, že "jsme tím my občané ČR" "předplatili" pomoc pro migranty v západní Evropě, protože právě tyto soukromé osoby, které získaly dividendy z jejich podnikání v ČR jsou např. z Holandska. 

Pokud s takovou argumentací přijde za kýmkoliv v celé západní, ale i východní Evropě, tak se mu samozřejmě vysmějí a sdělí mu. 

Soudruhu Babiši vždyť jen vy podnikáním u nás v tedy ve vašem zahraničí do karuselu Agrofert stahujete dividendy v řádech miliard. Babiš to dokonce sám prezentuje, jak všechno "daní" v ČR, byť Agrofert na dani za zisku nikdy nezaplatil nejspíš ani jedinou korunu. 

Babiš je naprostý a nepochybný idiot, ale jen tak dál. 

Čím dál více se do toho StBáka zamotává a čím dál více se stává směšnějším a směšnějším - dnes už nikdo imigraci neřeší - je to prosté, vyřešila jí paní Merkelová a nikdo v západní Evropě nestojí o to se dohadovat s StBákem, neboť je to stejné jako jednat s gestapákem či KGBákem. Ostatní státy Visegrádu ten směšný počet imigrantů přijali mimo jiné ne proto, že se by jim je někdo "přerozdlil", ale protože ti lidé na jejich území např. přiletěli letadlem, přišli záměrně sami, řádně požádali o azyl a splnili podmínky pro přidělení azyl, neboť zjevně mají nějaké vazby k dané zemi, možná dokonce mluví i jazykem dané země, protože tam mohli studovat a to klidně i po revolucích.

-----------

Mimochodem pokud by ČR vystoupila z EU ideálně se všemi východními členy, EU by se jen vrátili do normálu, přestala řešit kriminální imigranty z východu a mohla se soustředit na řešení agendy, která stabilně přichází. Nemusela by se dohadovat s idioty, kteří ani naznají historii vývoje EU a pořád žvaní o nějakých debilitách a pořád něco "odmítají" a hlavně, pořád se doma vymlouvají (doslova lžou) že "za to může EU".

GB by se okamžitě vrátila do EU poslala by všechny východní imigranty zpět domu, Britové by byli nadšeni. 

Když Zeman s Babišem mluví o czexitu, připravují tím tuto zemi o desítky miliard investic ročně, protože celou řadu investorů znejisťují. A ČR má přitom omezený okruh investorů už tím, že používá exitickou měnu kterou ovládá těžko předvídatelná ČNB, která je schopna provozovat umělou devalvaci měny i mnoho let, přes prvotní ujištění, že tomu tak nebude.