MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125854 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alespoň toto by snad každý občan ČR mohl vědět, není potřeba říkat, jaké ..

2018-02-17 17:21

#125849: - Re: Re: Re: Re: Re: Alespoň toto by snad každý občan ČR mohl vědět, není potřeba říkat, jaké ..... 

Co plácáš, oni snad ti, co mají právo na azyl chtějí být u nás?? Vždyt jsme si je sem dobrovolně dovezli a kde jsou? V Německu. Utekli jak jen to bylo možný. Prostě násilím je tady nikdo neudrží a celé kvoty jsou postavený na hlavu. V Německu jich mají statisíce, nárok na azyl nemají a domů je dostat nemůžou. A dost, nehodlám trávit zbytek dne zbytečným tlacháním

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125856 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alespoň toto by snad každý občan ČR mohl vědět, není potřeba říkat, jak

2018-02-17 17:31:18

#125854: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alespoň toto by snad každý občan ČR mohl vědět, není potřeba říkat, jaké .. 

Kvóty se týkají vyřízení azylu, tedy využití míst, kde se azyl dá vyřizovat. 

Není postaven na tom, že azylant musí zůstat v ČR, nopak ČR dává možnost se spolupodílet na přijímaní či odmítání azylantů v EU. 

Kvóty nejsou nijak problematické, právě proto, že se týkají vyřízení azylu - práva o azylantech spolurozhodovat a to je navíc jen v situace, kdy se primární místa pro tento účel naplní. 

Je to přesně to, na čem je EU postavena na společném rozhodování a to i o tom, komu azyl ano a komu ne. 

Mimichodem není na tom vůbec nic divného, před rokem 1989 západní Evropa dokonce sdílela azylovou politiku s USA a o emigranty se západní Evropa starala společně s USA. Celá řada emigantů z východní komunistické Evropy odcházela do USA i Austrálie, přestože azylové řízení proběhlo v dritvé většině na území Německa či Rakouska a trvalo mnohdy více než rok, proběhlo přímo v Evropě. Do USA již azylanté odcházeli se "zelenou kartou", jasným umístěním, pomocí, místem na vysoké škole atd.   

Skutečně my tu máme obrovské problémy s kriminálními migranty z Ruska a EU to velmi vadí, neboť v Schengenu se pohybuje odpravdu odporná kriminální skupina Rusů, která dnes bez nejmenších pochybnosít čítá destítky tisíc kriminálních rusů, kteří o právu, demokracii, základních pravidlech slušnosti nemají ani to nejmenší ponětí a generují přímou podvratnou činnost proti ČR i proti EU. 

Máme tu problém i s kriminálním imigrantem Babišem i s kriminálním imigrantem T. Okamurou. Oba porušují dlouhodobě Ústavu ČR a přitom si s tím ČR republika, policie, soudy, státní zástupci nejsou schopni poradit.