MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#126469 Re: Re: Re: Určitě se v neděli budu koukat a fandit ...

2018-02-23 17:25

#126467: - Re: Re: Určitě se v neděli budu koukat a fandit ... 

Ukrajina hraje hokejové finále? Hm, to mi nějak uniklo, takže jsem televizi neobjednal. No to se nic neděje. Kdyby se to stalo u vás na russácké ambasádě, pošlet tě Putler minimálně na Sibiř nebo do psychiatrické léčebny. Tak to máš docela štěstí, jestlis nezapomněl. No každopádně já rusským okupantům fandit nebudu!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#126476 Re: Re: Re: Re: Určitě se v neděli budu koukat a fandit ...

2018-02-23 19:55:45

#126469: - Re: Re: Re: Určitě se v neděli budu koukat a fandit ... 

Banderovská Ukrajina nemůže hrát, protože se zrovna připravuje na oslavy narozenin Hitlera. Na ambasádě si nemůžete televizi dovolit, protože jsten na úrovni nejchudších afrických republik, po násilném banderovském neonacistickém protiústavním puči a vašem nacistickém genocidním útoku na ruské obyvatelstvo na východě, které jako nacističtí banderovci nenávidíte už od dob vašich genocid UPA a vašich jednotek SS za Hitlera a Bandery, které dnes opět oslavujete. Ruští občané Ukrajiny s  vaší samozvanou neonacistickou juntou samozřejmě nechtějí mít nic společného, jelikož volili Janukovyče, kterého jste násilně svrhli půl roku před volbami s pomoci odstřelovačů z Gruzie a samozřejmě s materiální, politickou a mediální pomocí zločinců z EU a USA.