MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#126862 Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:10

#126813: - Vítej globální vesnice GB :-) 

Co v unii, která po desetiletích budování termitiště dospěla až k válečnému stavu.

Lepší to tam už nikdy nebude.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#126864 Re: Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:13:38

#126862: - Re: Vítej globální vesnice GB :-) 

EU, která má institucializovaný nepřetržitý dialog v rámci Evropy i celého Světa? EU, která rozvíjí mezinárodní smlouvy svých členů a celého uskupení? EU kde se každý den se pracuje na dalším zlepšení vztahů, rozvoji smluvních vtahů,  vyhodnocování rizik i potenciálních investičních příležitostí pro celou Evropu? Ta EU kde se, každý den pracuje na popisu veřejného prostoru pomocí právních předpisů přesně v souladu s tím, jak se veřejný prostor vyvíjí, jak se v něm objevují nové podnikatelstké příležitosti, nevé vědecké objevy, nové vztahy a také bohužel mnohdy i nová nebezpečí? Ta EU, která přímo volí Evropský parlament? Ta EU, kde jsou voleny národní parlamenty, které mají demokratické ústavy jejichž součástí je Všeobecná deklarace lidských práv?

Ta EU, kde se dnes rozhodnu podnikat a zítra prodávám po celé Evropě (trh 550 mil. lidí) to co jsem včera vyrobil? 

Ta EU, která se více jak 40 let obešla bez totalitních komunistických zemí, které páchaly odporné teroristické činy na území západních demokracií? Těžko říci, jestli EU byla lepší, bez původních východních totalit, je to možné, ale je to také řešitelné, navíc z našeho pohledu je EU úžasná právě nyní, to je naprosto jednoznačné, jsme středně velkou zemí EU a až na slovenského komunistického StBáka a trestně stíhané Babiše s ruským trotlem Zemanem zažíváme skvělé časy a je velmi pravděpodobné, že se i problém s Babišem a Zemanem podaří této zemi v rámci EU vyřešit. Bez EU velmi obtížně, proto také russáci vedou za ně kampaň. 

Opravdu si nehraj na idiota, nebo ti to zůstane. 

Evropan

#126865 Re: Re: Vítej v globální síti šiřitelů dezinformací

2018-02-28 11:23:57

#126862: - Re: Vítej globální vesnice :-) 

EU dospěla k válečnému stavu? Můžete to nějak doložit? Vždyť EU a její předchůdci jsou naopak zárukou míru v Evropě, kde alespoň na území původní EHS od roku 1945 nedošlo k válečnému konfliktu. Do toho se samozřejmě nedá započítávat sovětská invaze do Maďarska v roce 1956, invaze tzv. spojeneckých vojsku do Československa v roce 1968 a Balkánské války z devadesátých let minulého století. To jsou válečné konflikty na územích, která byla zcela nebo z části zahrnuta do EU až od začátku nového století.

Šíříte tady nehorázné dezinformace, kterých se pak chytí nějaký důchodce a začne tady terorizovat národ podobně, jako se to stalo na Mladoboleslavsku v loňském roce. Vaše dezinformace jsou základem takového chování, které může skončit až odsouzením na doživotí, a vy byste měl být jako zdroj vedoucí k těmto činům, náležitě potrestán také. Váš příspěvek totiž není názorem, ale je to neoddiskutovatelné šíření dezinformací.


Nepřihlášený uživatel

#126868 Re: Re: Vítej globální vesnice GB :-)

2018-02-28 11:32:21

#126862: - Re: Vítej globální vesnice GB :-) 

Jsi opravdu nebezepčný idiot. 

Proč jsou fake news úspěšné? Máme sklon věřit fámám, které potvrzují naši společenskou nadřazenost