MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#126886

2018-02-28 16:16

Havlistický chorobný úchylný náhled:

Odpůrce islámu = komunista.

:-) :-) :-)

Havlisté jsou magoři.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#126889 Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 16:51:44

#126886: -  

K čemu je to dobré? Co se tím má získat? Vyjadřuje to nějakou kladnou hodnotu? Má to tedy nějaký smysl? 

Je odpor k islámu výrazem ateismu či dokonce hloupého ateismu? 

Je vůbec možné odmítat životní filozofii 1,5 mld. lidí? Vyplývá to z nějaké hluboké znalosti islámu?  

Zkus se nejdřív zamyslet, než sem budeš psát ty tvoje bláboly. 

 

Evropan

#126895 Re:

2018-02-28 17:12:28

#126886: -  

Než začnete někomu nadávat, tak se trochu zamyslete nad tím, co sem píšete a nesmazateně to tu zůstane. Pro vás je každý, kdo nesouhlasí s vaším xenofóbním postojem, propagátor islámu. Tak tomu ale přece není. Islám je sice mladší náboženství než křesťanství, ale vychází z podobných principů (jeden Bůh, svatá kniha) a dokonce i ze stejného místa, tedy z Jeruzaléma (když to zjednoduším). Přesto je součástí islámu i jeho historie a s ním spojené znalosti v oblasti matematiky, lékařství, stavitelství a v dalších oborech. Kdyby historicky neexistovaly vztahy mezi křesťanství a islámem, v mnohém by naše znalosti byly na nižší úrovni. To není propagace, to je skutečnost. A pokud nevěříte, poslechněte si dvanáctidílnou sérii o islámu na křesťanském radiu Proglas. Ty snad nebudete osočovat z propagace islámu.

Když to však převedu do našeho českého prostředí, tak tady je strach z islámu šířen naprosto účelně pro politické zisky. Muslimové nikomu nevyhrožují a již dlouhou dobu jich mezi námi žijí tisíce. Do doby, než se odkudsi z bahna vyhrabali na světlo Boží Konývka a Okradmůra, tak byl klid. Pak se začaly uměle hrotit vztahy k cikánům, no a když se to ukázalo jako pomalá cesta k moci a k penězům, objevil se problém muslimů. Ale co u nás hrozí? Byl ten masový střelec z Uherského Brodu muslim? No nebyl. Byli ti tři chlapi, co unesli na jihu Čech mladou dívku a chtěli si z ní udělat sexuální otrokyni (a pak by ji pravděpodobně zavraždili) muslimové? No ani náhodou. A byl ten terorista z Mladoboleslavska, co kácel stromy na železniční trať muslim? No samozřejmě že ne.

Celá vaše agenda v této diskusi spíše nahrává mé soukromé domněnce, že si tu policajti (a ti jsou hodně neschopní) snaží vytvářet alibi pro svoji neschopnost a snaží se odpoutat pohled od problémů, které nedokáží vyřešit. Třeba těch více než 600 znásilnění ročně (a to jsou pouze ta ohlášená), kde vyšetří pouze ta znásilnění, která se odehrávají v rámci rodiny. A to vše není jen případ jednoho nejmenovaného policajta z Hanušovic, který pravidelně přispívá na účet Strany pro Debily, ale výsledky jeho práce jsou takové, že raději vše zametá pod stůl a nevyřeší nic.

A ještě dovětek. Vy mě osočujete z názoru, že každý odpůrce islámu je pro mě komunista. Tomu tak není. Reagoval jsem však na váš styl psaní a na užívání všech -ismů, v čemž si komunisté libovali. Co ale váš názor, že muslim=terorista? To si opravdu myslíte, že je na světě 1,5 miliardy teroristů? To by byl přece zázrak, pokud by v tom případě ještě křesťanská euroamerická civilace ještě existovala.