MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#126892 Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 17:00

#126889: - Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?  

Ano, je to možné a dokonce nutné v případě, kdy toto náboženství utlačuje a vytěsňuje jiná náboženství a jiné filozofie, které nesouzní s právem šaríja. Tedy odpor k islámu určitě není jen záležitost ateistů, nebo komunistů. Odpor k islámu má význam pro zachování všech ostatních náboženství a životních filozofií, jako měl stejný význam i odpor k německému nacizmu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#126897 Re: Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?

2018-02-28 17:26:25

#126892: - Re: Re: Co je to za "progam", "názor", "lidský či životní postoj" - odpůrce islámu?  

Nikoliv, negace nemá žádný smysl. Pokud to zjednoduším, je potřeba chodit do kostela na mši a do synagogy na bohoslužby. Odmítat islám nepřináší nic, je idiocie, hloupost a ubohost, neboť islám skutečně vychází ze stejných základů jako židovství a křesťanství. Věšchna tři velká náboženství židovství, křesťanství i islám formují celé naše i současné myšlení, je to součást naší kultury a co více je to součást našich zákonů a to bez ohledu na to, jestli si někteří občané neuvědomují čí uvědomují, je to tak. 

Odmítání islámu je jen jen výraz nevzdělanosti, nekulturnosti a zbabělosti. 

Navíc u nás je to spíše jen ubohé politikaření než nějaký věcné odmítání čehokoliv co s islámem i jen vzdáleně souvisí, neb tu prostě prakticky žádný muslim nežije a prakticky ani nenavštěvují tuto zemi.