MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#127251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě

2018-03-04 13:08

#127248: - Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Polovina signatářů Chátry 77 byli buďto bývalí neúspěšní komunisté, kteří se nedostali k funkci, jakou chtěli, a nebo stbáci! Viz třeba Havel.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě

2018-03-04 13:28:45

#127251: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Zloději nicků, tvé představy a realita jsou dvě naprosto rozdílné věci. 

To, že Chartu 77 podepsali bývalí komunisté nemění nic na faktu, že Ondráček v pozici příslušníka SNB porušoval zákony ČSSR. To, že za to nebyl trestán je problém KSČ a jeji nástupkyně KSČm, neboť ta se sama pasovala v Ústavě do "vůdčí úlohy". 

Situace je velmi vážná, Ondráček si neuvědomuje, že v domě komunismu páchal zločiny a současní komunisté dokonce napstosto nesmyslně tvrdí, že žádné zločiny páchány nebyly, přestože v době páchání zločinů Ondráčkem, byly součástí právního řádu ČSSR mezinárodní dokumenty OBSE ratifikované komunistickou vládu i parlamentem. 

„Mezinárodní pakt o občanských a politických právech“ „Mezinárodní pakt o hospodářských, sociálních a kulturních právech“

Charta 77 velmi správně na věc upozorňila už 1.1.1977 a signatářům se dostalo dalšího porušování zákonů ČSSR a tedy jim represe. 

Je smutné, že takto základní věci z historie Československa neznáš a to tu mnohdy vystupuješ pod nickem "vlastenec", kdy jsi mnohokrát vyhrožoval vražděním. 

 

------------------

To, že se StB velmi snažila pronikat do struktu Charty 77 je skutečně realita, nic nenasvědčuje tomu, že by Václav Havel s Stbáky spolupracoval, někoho udával nebo poškozoval své přátele. Nedá se to do jednání, života, psaní Václav Havla nikam napasovat, tudíž je to prakticky nemožné. 

Naproti tomu, se dá velmi dobře spekukulovat o tom, že Miloš Zeman byl StBáckým donašečem.  Jeho vyhození z KSČ a jeho následné jednání a aktivizace s blížícím se koncem komunistické totality by tomu velmi nasvědčovaly. Navíc Zeman přestože byl" vyhozen" z KSČ byl stále přisátý tam, kde se daně spotřebovávaly a ne tam kde se něco produkovalo. Je to jeho celoživotní postoj. Proto je také velmi pravděpodobné, že je to StBák. 

Dnes je navíc prakticky jisté, že spolupracuje se zpravodajci z Ruska a Číny a jeho "privatizace" 140 mld. russáckého dluhu kamsi do bývalého russákova lze v klidu nazvat krádeží.

Evropan

#127275 Re: Pan Václav Havel byl bezesporu nejvýznamnějším českým politikem!

2018-03-04 16:55:36

#127251: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Václav Havel byl podle tebe, ubohý zloději nicků, komunista, který se nedostal k funkci, nebo estébák? Předpokládám, že tys za prezidenta volil bývalého komunistu a opilce, který se chtěl za každou cenu dostat k funkci, a do parlamentu si pravděpodobně volil estébáka ze Slovenska nebo špatně asymilovaného zlodějského Asiata.

To by mě fakt zajímalo, co ty se svými preferencemi tady předvádíš. Prozatím se nauč životopis našeho prvního českého prezidenta, abys jednou svým vnoučatům mohl vyprávět o našem prvním českém prezidentovi pravdivě :

https://cs.wikipedia.org/wiki/Vaclav_Havel