MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127281 Re: Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení

2018-03-04 17:08

#127276: - Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení 

Já se tedy nechci vměšovat do vaší diskuze, ale sledoval jsem nedávno pořad na tv, takovou anketu, kde se ptali mladých na ulici, kdo to byl Havel. Absolutní většina neměla potuchy. Na otázku co se stalo v r.89 nevěděli také, dokonce zaznívaly odpovědi že, něco jsme vyhráli, v hokeji, nebo nějakém jiném sportu apod. Tak nevím, jak to bude s tím vzpomínáním. Ono když se asi zeptám i na současné politiky, třeba kdo je předsedou senátu, tak nebudou vědět ani to, pokud vůbec budou vědět, co je senát

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127284 Re: Re: Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení

2018-03-04 17:17:41

#127281: - Re: Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení 

Václava Havla jsi tam přimíchal. To, že mnozí mladí lidé již nevnímají Listopad 89 jako přelom by ve své podstatě bylo dobře, navíc mladí lidé mají studovat, chodit do divadla, kina, do hospody, na výstavy a ne se zabývat politikou. 

Bylo velmi smutné, když opět mladí lidé museli psát dopis papeži Františkovi o tom, jak velkým pitomcem je Duka. Mají být na přednáškáš, v kostele na mši svaté a žít šťastné životy ve svobodě a demokracii a ne zabývat se pitomcem jako je Duka, ale dnes je zřejmé, že je to bohužel nutné a mladí vysokoškoláci opět budou muset zemi říci, že slovenského kriminálního imigranty premiérem nechtějí a že ruský trotl, kterému zavřeli čínského zpravodajce je také opravdu odporný hnus.