MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#128209 Václav Klaus ml. mi mluví z duše!

2018-03-18 14:44

Řada lidí na sociálních sítích na mne útočí ohledně včerejšího vyjádření pro Reflex ohledně "studentských stávek".
Tak ještě jednou: Extrémně mi vadí srovnávání letošních akcí s námi - studenty koncem osmdesátých let.
My jsme demonstrovali za svobodné volby, svobodu slova, svobodu shromažďování.
Když jsem demonstroval, najížděly na nás obrněné náklaďáky s radlicemi a člověk si říkal (ve stejné době čínští komunisté zmasakrovali tisíce protestujících studentů), zda jsou taky něčeho takového schopní. Televize a všechna média to hodnotila jako výtržnosti pár feťáků, poskoků ideodiverzních centrál a zkrachovanců. Vždy jste si kladli otázku - vyrazí vás za to ze školy ...
Dneska máme svobodu slova, shromažďování i svobodné volby. Protestující jsou adorovaní v přímém přenosu většinou hlavních zpravodajských kanálů. Kdyby se nějaký policista na demonstranta křivě podíval - dostane pět let nepodmíněně.
Tak si tyhle srovnání a reminiscence s prominutím strčte za klobouk, vy svatouškové.

Odpovědi

Evropan

#128217 Re: Václav Klaus ml. mi nemluví z duše!

2018-03-18 18:23:04

#128209: Evropan - Václav Klaus ml. mi nemluví z duše! 

Jasně, zloději nicků, na Slovensku mají také svobodu slova. Proto tam jednoho novináře už zavraždili. Někomu se zdá té svobody příliš. Proč podobně na média útočí hradní ožrala?