MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#129289 Re:

2018-04-11 07:59

#129288: -  

jestli seš sebevrah tvoje věc,  oddělej se někde sám, ale netahej náši zemi sebou

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#129308 Re: Re:

2018-04-11 10:48:00

#129289: - Re:  

Když ono je to těžký, ANO trvá na Babišovi a jaká je tedy potom jiná varianta? Jedině ať rozpustí parlament sám sebe, třeba by se tam hlasy našly, vždyt tomu Babišovi se s SPD taky nechce a možná tím Zeman i tlačí parlament do tohoto kroku, on by dobrovolně předčasné volby nevyhlásil, ale takhle byl by nucen je vyhlásit.

No a zároveň bych rád viděl ted Zimolu jak se mu asi protáhl zobák, když říkal, at Babiš dobře poslouchá Zemana, co mu řekne. Myslel si, že se asi Zeman postaví za socany a ono ne. Zrovna tak to může být tlak na socany, aby se vrátili k jednání, protože takhle je to jejich konec. Pokud by vláda ANO podporovaná SPD, KSČM vznikla, tak druhý den začnou lítat jak kuželky ze státních a polostátních firem lidi dosazený tam socany. A to už by byl totální konec socanů, hlavně finanční. Ale to jsou všechno jen úvahy, do té jejich vysoké politické hry nikdo nevidí.

Třeba ještě ANO změní názor a nebude trvat na Babišovi, i když kdokoli jiný z ANO by byla jen fraška, stejně by velel Babiš.

Tak jako tak si myslím, že všechno je jen hra k předčasným volbám....