MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#129460 Re: Al-Asád a russký neonacista Putler jsou největší teroristé současnosti!

2018-04-14 06:35

#129458: -  

Občané Sýrie vyjádřili svou oblibu krvavého dentisty Al-Asáda tím nejdemokratičtějším způsobem - více než polovina národa před ním utekla do ciziny a více než 300 tisíc svých občanů tento diktátor za pomoci neonacisty Putlera pozabíje. Jsou to největší teroristé součsného světa. To by sis měl uvědomit, ty prorusské komunistické hovádko. Respektuj fakta a nedávej se kachny.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#129484 Re: Re: Al-Asád a russký neonacista Putler jsou největší teroristé současnosti!

2018-04-14 10:22:21

#129460: Evropan - Re: Al-Asád a russký neonacista Putler jsou největší teroristé současnosti! 

Při zakládání CIA se muselo řešit pokrytí rozvědčíky ve východní Evropě a Rusku. A díky jazykové bariéře nezbylo americkým vyzvědačům nic jiného, než naverbovat do svých služeb rozvědku německého nacizmu, která měla slovanské území jakž takž pokryto. Co to do důsledkú znamená? Že jednoduše všechny operace k zvratnému působení ve slovanských státech ve prospěch západu byly vždy nakonec realizovány německými nacisty a jejich učedníky. Tedy dávat přezdívku právě Vladimíru Putinovi "Putler" a do nekonečna se otírat o jeho členství v rozvědce ruské a obviňovat ho z nacizmu je vlastně úměvné. Ale nakonec ony mocnosti poznáte po ovoci. Tak jako Hitler napadl Polsko pod zinscenovanou záminkou v polských Gliwicích, zrovna tak pod zinscenovanou záminkou dnes útočí vnitřní podstatou elitaristicko-nacistický západ proti Sýrii. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#129486 Re: Re: USA jsou největší teroristé současnosti!

2018-04-14 10:44:09

#129460: Evropan - Re: USA jsou největší teroristé současnosti! 

Takovéto odporné lži a prasárny může ze své smradlavé teroristické držky vypustit jen terorista z Al-Kajdy! To je vaše práce, vy islámistické zrůdy podporované západem!