MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vlastizrádce opět promluvit ... už si tu trosku odvezte d

2018-05-12 08:04

#130201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vlastizrádce opět promluvit ... už si tu trosku odvezte d 

    Něco někomu vysvětlit je problém častěji, než by se mohlo zdát. Peroutka byl vynikající volba posla,  protože byl v úvaze velmi přesný.

    Dejme tomu, že bych chtěl něco vysvětlit ... třeba Jiřímu Drahošovi o volbách. Narazíte na aktivistickou ochranku v imobilních mnohokrunýřích konvence, politické korektnosti. Sice neví, která bije, ale o to zběsileji bojuje.  A čím víc se snaží, tím víc je výsledek pro kočku. Tady nejde o co nejsilnější kravál folklórní  tradicionalistické kutálky, ale  jeho aktuálnost a naprostou přesnost, kontraproduktivity nejsou žádoucí.

  Ta tichá pošta kolem má samozřejmě trativod. Sice se v některých případech poučí, ale to už dávno nebude nic platné. 

     Ta kampaň je o jednomandátovém obvodě, a o Zemanovi. Obojí se musí ošetřit se soustředěnou pozorností. Jednomandátový obvod znamená, že bezpodmínečně musíte vytáhnout kartu nejlepšího řešení. Nikdo sice neví, co to je, ale...volič to pozná, když to uvidí. 

     A Zeman? Zde bojujete s pohádkovým drakem,  Jiří.  Neomylně najde každou slabinu, a udeří zde veškerou silou, jakou dokáže dát dohromady.  Peníze? Natiskne. S kampaní bude hotov dávno předtím, než vy začnete.

    George Patton si na tažení v Evropě vzal s sebou jedinu knihu. Popisovala staré římské cesty.   A pak, když útočné čelo uvázlo u řeky, stalo se, že je našel za kopcem: „Proč nejste na druhé straně?" „Most je zničený, studujeme mapu..." „Teď jsem tam byl... střílel po mě jen těžký kulomet, a ještě špatně..."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130346 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vlastizrádce opět promluvit ... už si tu trosku odvezte

2018-05-12 10:28:42

#130345: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vlastizrádce opět promluvit ... už si tu trosku odvezte d 

Taky dobrý... On si natiskne peníze na billboard u kdejakého stadiönu nebo křižovatky ...se železnicí. Ceny vyskočí... ale až po volbách. Plat daňového poplatníka  sice zůstal, jak byl, ale on splnil plán inflace, jak žádá EU.