MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130369 Re:

2018-05-13 04:38

#130368: Multikulturní obohacení -  

Volbou Macrona zvolila Francie občanskou válku v budoucnu.  Erdogan v r. 2009 vyzval Turky v Evropě, aby měli ne 3,  ale 5 dětí.    Italové na jihu země bojují s imigranty.

Zač platí? Za svou vlastní  nesmírnou, superchronickou staletou nepoučitelnost. Idiocii.

Není to cena. Pouhá zaváděcí splátka.  Předzvěst. 

 EU za to, co přichází, bude bojovat do posledního dechu.  A to, co přichází, je smrt.  Smrt Evropy.

   Turecký poslanec  Alparslan Kavaklıoğlu:

 „Evropa prochází nezvyklým obdobím. Její populace klesá a stárne. Obyvatelstvo Evropy je velmi staré a lidé, kteří tam přichází odjinud, tak získávají práci. Ale Evropa má problém. Všichni nově příchozí jsou muslimové – z Maroka, Tuniska, Alžírska, Afghánistánu, Pákistánu, Iráku, Íránu, Sýrie a Turecka. Ti, kdo přicházejí z těchto zemí, jsou muslimové. Došlo to tak daleko, že nejoblíbenějším jménem v belgickém Bruselu je Mohammed, druhým Melih a třetím Aisha.

Muslimové křesťany v Evropě přečíslí. To tam zvyšuje nacionalistickou, xenofobní a protiislámskou rétoriku. Proto okrajové a malé strany začínají ve volbách dostávat velké množství hlasů… Ale nejde tomu zabránit. Evropa bude muslimská. S pomocí Alláha tam uspějeme, tím jsem si jistý.“

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130371 Re: Re:

2018-05-13 05:19:39

#130369: - Re:  

Co podepsal Metnar v Marrakéši 

Příchodem mešity  začíná platit trest smrti za konverzi od islámu. A další multikulti vymoženosti. Otroctví v jejím dosahu.