MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130771 Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-05-29 08:32

#130751: Evropan - Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany 

   Odmítám diskurs, že scénárista - a divadlo je vždycky v právu.  Není. Tady jen v účelové lumpárně klesli k novém historickém rekordu. 

   Mnohem hlouběji, než kdo kdy pokládal za představitelné. Něco to říká o síle jejich snahy ublížit. Titíž aktivisti v dialektické jednotě současně blijí o boji proti nenávisti: "Když jsme to my, nesmíte nás napadat!!!!!"

     Proč  znát. Nač zkoumat, nač přemýšlet.   Stačí všechno koření, sesypat z kontejnerů dohromady a  zmixovat do guláše. To je ten jejich boj. Jestli je to někomu k něčemu dobré?

   Ani náhodou.  Tady jej zločinci  testují náš pud sebezáchovy..  Protože až dosud žádný neobjevili.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130772 Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-05-29 08:35:32

#130771: - Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany 

Ještě by se v té hře měl objevit  Mohamed. A té muslimce by mohl udělat ženskou obřízku.


Nepřihlášený uživatel

#130774 Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-05-29 08:57:29

#130771: - Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany 

       

Polsku na Olivera Frljiće podali žalobu za oběšení papeže. 

           

Evropan

#130775 Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-05-29 09:17:23

#130771: - Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany 

Takových představení se po Evropě (předpokládám) hrají desítky. Čeští xenofóbové si jen potřebují před volbami otevřít nějaké nesmyslné téma. Chtějí tím dělat reklamu sobě a současně dělají reklamu představení, proti kterému protestují. Již svržením komunismu lidé prokázali, že nechtějí dělat stejné věci, poslouchat stejnou muziku, sledovat stejnou televizi nebo se dívat na stejná divadelní představení. Když se mi to nelíbí, tak na to představení přeci nelezu a nedělám tam ostudné scény. V čem byli ti tzv. "slušní lidé" lepší než ti herci? V ničem. Naopak byli horší, protože lezli na nervy těm lidem, kteří tam předpokládám v počtu několika desítek lidí přišli na divadelní představení.

Možná vám vadí, když je na divadle vrahem zahradník a byli byste raději, aby byla vražedkyní sekretářka. Polezete na pódium jako sdružení zahrádkářů, že vás uráží, když vás dramatik zobrazuje jako vraždící monstra? Je to blbost? No ano! Stejná jako to vaše dramatické předvolební představení v Huse. Škoda, že stejně "dramaticky" nevystupujete proti hradnímu opilci, který mluví vulgárně do sdělovacích prostředků, chodí ožralej jak dobytek na otevírání královské klenotnice, lže kudy chodí a nestydatě chrání zájmy Russka. A stejně dramatické vystupování bych čekal vůči estébákovi, který je jmenován předsedou vlády, ačkoli se aktuálně řeší jeho zlodějina. Ty podstatné věci vám nepřekvapivě unikají.


Nepřihlášený uživatel

#130938 Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-06-01 07:43:22