MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131036 Re: Re: Re:

2018-06-02 09:58

#131035: - Re: Re:  

Celá ČR si jezdí od idiota Zemana a jeho odporných nenávistných blábolů odpočinout na západ na dovolenou, neb touží po usměvavých a úslužných čísnících, recepčních, čistém hotelovém pokoji, kvalitním jídle odpovídajícímu ceně. Nikoho by ve snu nenapadlo jet na dovolenou jinam či např. do russákova natož, aby to napadlo jeho z velké části jistě šílené voliče, kteří se svých dětiček vyptávají, "Tak jaké to v tom Řecku, Itálii, Bahamách, Španělsku, Rakousku bylo?" Pak se sousedům vytahují, jak se jejich dětičky mají dobře, když si mohou zaletět na Bahami a pak jdou a volí russáckého trotla Miloše Zemana, jako by bylo možné, když tu russák okupoval zemi, aby oni cestovali po Světě. Po bazarech přitom shání staré mercedesy, bavoráky a volva, peugeoty, citroeny a s "nostalgií idiotů" vzpomínají na žigulíka a tisícovku.  

Opravdu člověk pochybuje o zdravém rozumu voliče Miloše Zemana, když s ním člověk promluví. Russácké auto si nekoupí, rusáckou pračku, myčku, ledničku si nekoupí, ale jdou a volí russáckého trotla. 

Co je horší, že jdou a volí slovenského nomenklaturní komouše a StBáka Babiše a to včetně jejich dětiček, to už si pak člověk říká, že propadli "kolektivní" soudružské debilitě

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131080 Re: Re: Re: Re:

2018-06-02 19:48:37

#131036: - Re: Re: Re:  

přesně tak, souhlasím s Vámi ve všech bodech. Tohle hlava protě nebere!!!