MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131341 Chceme nové volby

2018-06-06 03:49

#131339: -  

Už aby tu byl konec Burešovy hrůzovlády!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131347 DOBRÉ RÁNO LIDI, PROBERTE SE!! Je za pět dvanáct !!!

2018-06-06 04:16:59

#131341: - Nové volby 

Přesně tak, jak může někdo vychvalovat Bureše, který dávno patří do basy.... On toho dělá opravdu hodně, ale hlavně pro sebe... Paní Burešová si kupuje kožíšek za milion a šaty za dva.. Zdá se vám to normální a  mýrnyx týrnyx  v životě potřebně ? Vždyt on se všem vysmívá.. Cosi tam v politice "dělá", patlá se tam v tom. Spousta lidí je tak hloupých, že vůbec nechápe, že on se do politiky prodral, kvůli svým potřebám, ministr financí, premier.... ha ha ha ha... jak my máme Bože hloupý a naivní národ.. Ten chlap si dělá hlavně a především svůj vlastní bysnys a na nějaké obyvatelstvo hodně zhluboka s*r* !!!!!!

Je mu ukradené, co bude dál s nějakým Českem, vsadím se klidně s každým, že si Bureš chystá pro svou rodinku hnizdečko někde na Bahamách !!!! On je Čobolák, k naší zemi nemá žádný vlastenecký vztah... Lidi proberte se konečně....

Chystá vladu s komunisty...On by se spřáhnul i s ďáblem, opravdu je mu to fuk... Komunisti vládly do r. 1989 a OPRAVDU STAČILO- NIKDY VÍCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

počkame rok, dva, max. tři... Pak bude zase Čecháček hrozně udivený...