MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131608 Re: Re: Re:

2018-06-10 11:09

#131607: - Re: Re:  

Musel bych se přesně podívat, co paní Merkelová, skutečně řekla, neboť zdroje, které to zatím zveřejnily jsou z části bulvární a russácké propagandistické servery to plně vytrhávají z kontextu. Uvedl to obrázkový magazín Spiegel a tady se na něj odkazuje Babišův blesk II. tedy lidovky. 

Řekl bych, že tvoje "úvahy" jsou spíše postavené na jedné větě vytržené z kontextu.

Je daleko pravděpodobnější, bych řekl je, že jasně vysvětlovala, že živelnou migraci bylo potřeba řešit a že tedy Německo v souladu s předchozí spoluprací v rámci Evropy se k migraci stavělo tak, aby byla živelná migrace zvládnuta a migranté nezpůsobovali více škod než je nezbytně nutné, viz. např. zvládnutí živelné migrace 500 000 russáků v srpnu 1968 v Československu, kdy bylo jednoznačně bráněno především masivnímu znásilňování a vraždění, kterých se russácká pakáž dopouštěla v době první okupace Československa v roce 1945.  

Že východní státy někdy účelově, někdy opravdu díky fatální neznalosti, nechtějí na řešení problémů Evropy spolupracovat, je věc úplně jiná a např. v případě russáckého trotla Zemana je to samozřejmě záměr destabilizovat EU. 

Je klidně možné, že vyznění celého projevu mohlo být spíše v tom, že paní Merkelová pochopila neznalosti vývoje západní Evropy státy post-komunistickými (s občany zde komunisté nestoudně 40 let manipulovali a velká část se nikdy v historii Evropy nedovzdělala) a tuto neznalost či záměrnou neznalost vzala na vědomí.  

Co je jednoznačné, byla to právě paní Merkelová, která migrační živelnou či russáky vygenerovanou krizi byla schopná řešit a která jí také vyřešila z velké části za celou EU a jednoznačně za celou východní část EU. 

V tomto kontextu je potřeba řící, že do Evropy tak jako tak příchází cca 500 000 lidí ročně a je také potřeba řící, že Evropu (EU) také statisíce lidí každoročně opouští, vrací se do svých původních zemí, přesídlují do USA, Austrálie či dalších zemí. Je také potřeba jasně řící, že 500 000 lidí přichází každoročně do EU po desítky let mimo jiné proto, že také stovky tisíc lidé zase odchází. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131611 Re: Re: Re: Re: Kvokvokvo kvokvo

2018-06-10 12:52:11

#131608: - Re: Re: Re:  Qoquoquo quokvokvo quoquoquo

S kolika Araby bydlíš?