MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131994 Vyjádření Petra Fialy

2018-06-15 05:15

Dnešní “brífink” na Hradě byl nehodný hlavy státu. Miloš Zeman překročil další hranici a zbytečně snížil váhu prezidentského úřadu. Fraška na Hradě nevyvolává úsměv, ale každý, kdo si váží naši státnosti a jejich institucí musí pocítit spíše smutek.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131995 telefonát ze zahraničí k trenyrkam

2018-06-15 05:59:39

#131994: - Vyjádření Petra Fialy 

První telefonát ze zahraničí k trenyrkam: “Je ještě svéprávný?”


Nepřihlášený uživatel

#131996 Re: Vyjádření Petra Fialy

2018-06-15 06:04:30

#131994: - Vyjádření Petra Fialy 

Zeman navíc spálil vrcholné umělecké dílo, která velmi zasáhlo do dějin tohoto státu. Čevené trenky se staly jasným symbolem ubohosti, bolševismu, tuposti, zločinnosti. Jsou jasně čitelné, je to symbol používaný a právě proto měl byt zachován prvotní artefakt. Vypadá to navíc, že ten idiot z nich navíc odebral zásadní část a to stuhu s trikolorou. I z toho je vidět Zemanova ubohost. Už "uříznutí" české trikolory, je přesně to co Zeman dělá s tímto státem, ničí ho. 

Na druhou stranu to co spáchal je součástí celé performance, proto je také skupina umělců, kteří celou performance připravili naprosto úžasná, neboť performance stále žije a bude mít jistě mnoho dalších pokračování, alterací, je to originální dílo jak se na umělecké dílo sluší a patří. 

Je velmi pravděpodobné, že jednou částí performace bude hned několik dokumentů o vzniku a co se následně dělo na Hradě, první přijdou hned jak Zeman odtáhne z Hradu. Roky po smrti Zemana se právě díky této performance bude zviditelňovat jeho pornografická Kačenka, která na ní bude fabulovat a vytvářet tím zdání"pamětnice" historické události, přičemž si za fabulece bude nechávat platit, podobně jako Zeman kradl a krade naše daně. 

Červené trenky jsou stejně skvělým dílem, mají veliký přesah, nadhled, podobně jako Entropa.  Obě díla jsou, bych řekl, jsou dvě velká zásadní performace, která přejdou do učebnic a je to velmi dobře. 

Zeman ničí tento stát, stejně jako zničil a následně spáli zásadní umělecký artefakt. V tom je symbolika jeho odporného činu obrovská a v tom právě celá performance Zemana vlastně plně pohltila a on se v ní stal jen ubohým statistou, vrahem, spalovačem Lidic a Ležáků, spálil symbol, který nejspíše již z našich dějin nezmizí a bude se stále dokola vracet jemu i všem jemu podobným.