MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132620 Re: Re: Re: Re:

2018-06-23 20:07

#132617: - Re: Re: Re:  

Teda když tady čtu ty tvé příspěvky, umíš napsat větu aniž bys použil výraz idiot? Umíš vůbec psát slušně? Umíš se vyjadřovat bez výrazů kretén, idiot apod.? Nemusíš se ani podepisovat a už podle tohoto stylu použitých výrazů se pozná, co si napsal ty. Slušnost ti je poněkud cizí a je lepší odtud zmizet. Tohle opravdu číst nemusím.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132622 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-23 20:13:15

#132620: - Re: Re: Re: Re:  

Já se ptám, jestli je pisatel, kterému vyhovuje slovenský nomenklaturní komunista a trestně stíhaný StBák Babiš idiot, když mu takový člověk vyhovuje. 

Jak bys takového člověka charakterizoval ty? Jako hloupého, nemoudrého? Není to příliš konformní na tebe? 

Jak bys charakterizoval osobu, které připadá Malá jako důstojná ministryně spravedlnosti?  Zkus prosím, takovou osobu popsat, charakterizuj její hodnotový žebříček, její znalosti, dovednosti, mravní (nemravní) kontinuitu, to si opravdu velmi rád přečtu, neb pokud Bureš skutečně Malou nominuje a Zeman jí schválí, je to naprosto to samé, jako když byla "prokurátorkou" o soudu s paní Horákovou soudružka Brožová - Polednová, je to asi tak stejná úroveň "inteligence", nemravnosti, nekulturnosti a obecné lidské ubohosti, to Malá opravdu tím, jakou prapodivnou právní argumentaci používali při obhajobě Bureše a jeho zlodějin, prokázala mírou více než dostatečnou. 


Nepřihlášený uživatel

#132637 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-06-24 06:17:39

#132620: - Re: Re: Re: Re:  

Já se ptám, jestli je pisatel, kterému vyhovuje slovenský nomenklaturní komunista a trestně stíhaný StBák Babiš idiot, když mu takový člověk vyhovuje? 

Jak bys takového člověka charakterizoval ty? Jako hloupého, nemoudrého? Není to příliš konformní na tebe? 

Jak bys charakterizoval osobu, které připadá Malá jako důstojná ministryně spravedlnosti? 

Zkus prosím, takovou osobu popsat, charakterizuj její hodnotový žebříček, její znalosti, dovednosti, mravní (nemravní) kontinuitu, to si opravdu velmi rád přečtu, neb pokud Bureš skutečně Malou nominuje a Zeman jí schválí, je to naprosto to samé, jako když byla "prokurátorkou" u soudu s paní Horákovou soudružka Brožová - Polednová.

Je to asi tak stejná úroveň "inteligence", nemravnosti, nekulturnosti a obecné lidské ubohosti, to Malá opravdu tím, jakou prapodivnou právní argumentaci používala při obhajobě Bureše a jeho zlodějin (odkládání jejich vyšetření), prokázala mírou více než dostatečnou. 

...................

Vypadá to, že soudružka "ministryně" z ANO StB Malá vystoupila ve Sněmovně jednou a zrovna, když tak "právně" "novátorsky" obhajovala kriminálního imigranta, StBáka a trestně stíhaného slovenského nomenklaturního komouše Andreje Bureše Babiše. Ani se mi nechce věřit, že "portál" (dnes moderní slovo u poskoků Babiše, co chtějí krást pomocí IT :-)) Sněmovny hledá správně.