MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#133900 Re: Re: Co to je zase za idiotský příspěvek na téma odvolání hradního ožraly z funkce?

2018-07-15 18:29

Odpovědi

Evropan

#133906 Re: Re: Re: Co to je zase za idiotský příspěvek na téma odvolání hradního ožraly z funkce?

2018-07-15 19:39:10

#133900: - Re: Re: Co to je zase za idiotský příspěvek na téma odvolání hradního ožraly z funkce?  

Jsem normální. Jen nevím, jestli chápete psaný text. Nenapsal jsem nic jiného, než že násilníky je třeba dopadnout a trestat vždy. Ne jen když mají nějakou jinou barvu kůže, než je právě v módě. Jak už jsem napsal mnohokrát, tak v Čechách je ohlášeno asi 600 znásilnění ročně, a policie odhalí jen asi čtvrtinu pachatelů. Když si uvědomíte, že velkou část znásilnění tvoří znásilnění v rámci rodiny, tak policie není vůbec ve svém konání úspěšná. A to se odhaduje, že znásilnění ohlásí jen asi každá pátá (a možná také desátá) oběť znásilnění. Ty ostatní si to nechají pro sebe, protože mají jednoduše strach jít znásilnění ohlásit. Riskují potupný výslech a zároveň ví, že i když oběť znají, dokázat znásilnění je dost složité.

Nesnáším příspěvky typu že násilník měl tmavou kůži, že to byl čmoud nebo imigrant. Z takových komentářů podvědomě plyne, že "normální" běloch znásilňovat běžně může, případně že si za to ta žena může sama. Ne! Jestli ke znásilnění došlo nebo se o to pokusil, tak je potřeba jednat bez ohledu na barvu pleti, rasu či náboženství. Ostatně největší zhůvěřilost se pokusili zrealizovat tři celkem slušní a nenápadní Moraváci - žádný imigrant nebo čmloud. A té dívce, pokud by jim neutekla, hrozila smrt!

https://brno.idnes.cz/unos-divka-jihlavsko