MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Fotbalový fanoušek

#133996 Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 15:04

Tak tohle Mistrovství světa se Rusku opravdu povedlo! Sám jsem se byl na zápase Rusko - Španělsko podívat a budu na to do konce života vzpomínat... To byla skvělá atmosféra, přátelští a srdeční lidé, kteří dokázali vždycky komukoliv pomoci.

Sám jsem toho byl svědkem, jak jedné Španělce někdo před stadiónem chtěl ukrást kabelku, ale jakmile se ten zloděj, který vypadal jako typický čmoud, stačil rozběhnout, tak ho v tom všem zmatku skvěle uzemnil jiný ruský fanoušek, který šel okolo, a toho čmouda chvíli držel na zemi než tam stačila doběhnout policisté... A vše tak dopadlo nejlíp, jak mohlo. Španělka samozřejmě tomu fanouškovi sympaticky v ruštině poděkovala, a navíc od jeho kolegy dostala pivo zdarma! Zkrátka to jsou borci s velkým B!

A to co se dělo při zápase, tak bylo naprosto neuvěřitelný, desetitisíce lidí hnalo své fotbalisty k nejlepšímu možnému výkonu a za postupem! Něco takového jsem nezažil ani na těch zápasech v německé Bundeslize, že by celý stadión celých 120 minut takhle skvěle svůj tým podporoval!

Jinak tomu, co říkal ve finále ten ubožák Bosák, se dalo jen smát! Je to rusofóbní zoufalec!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#134004 Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 16:18:49

#133996: Fotbalový fanoušek - Jedním slovem - Skvělé! 

Souhlasím, každý nezaujatý fanoušek vám může dát za pravdu, tenhle šampionát byl zkrátka super! A předseda FIFA, který tento šampionát nazval slovem nejlepší, rovněž...

Evropan

#134016 Re: Jedním slovem - Russočmoudi!

2018-07-17 19:53:25

#133996: Russofilní fanoušek - Jedním slovem - Skvělé! 

Tak v Russku mají čmoudy, co kradou ženám (a zřejmě hlavně turistkám) kabelky? Tak to by se měl někdo zodpovídat za to, že takovému zapadákovu dali organizaci mistrovství světa!

Jiří Drahoš

#134077 Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-19 05:30:21

#133996: Fotbalový fanoušek - Jedním slovem - Skvělé! 

Mistrovství se velmi povedlo, místní lepšoidi  z toho budou mít  noční můry ještě několik let!